היום עשיתי "סריקה, על כל חשבונות המכשיר הסלולארי שלי,וגיליתי,(שלא להפתעתי),שהחברה מדי כמה חודשים מעלה בכמה שקלים בודדים ,אך כמובן מבלי לאמר\להתריע מראש,את ה"דיל" של ה-100 הודעות כלולות שלי, ואת גבוי ספר הטלפונים שלי.
אני לקוח של החברה כבר שנים,ותמיד הם עושים זאת מדי כמה זמן-מעלים את התעריפים של ה,הטבות" ב"קטנה" כדי להרוויח עוד ועוד.
נמאס לי כבר לפנות לנציגי שירות לקוחות למיניהם כי זה לא ממש עוזר לטווח הארוך.
אמנם הם תמיד כותבים במסמכים כי החברה רשאית להעלות את התעריפים מדי פעם.
אבל-האם הם לא אמורים להודיע על כך?ובנוסף,ובעיקר-האם יש לי עילא לתביעת החברה??
תודה-רבה.
שלום עמית ,
החברה אמורה להודיע לך , בדרך כלל זה מופיע באותיות הקטנות, המצורפות לחשבונית .
הייתי ממליץ לך לפנות בכתב לחברה ולגולל את אשר קורה, אם זה לא יעזור להגיש תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות כנגד חברת הסלולאר.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
היי עמית
העלאת תעריפי היא דבר חוקי בהחלט המעוגן ברשיון משרד התקשורת של חברות הסלולר. חברות הסלולר רשאיות לעדכן תעריפים מס' פעמים בשנה באחזור כולל מסויים. הנושא רשום באופן ברור גם בהסכמי ההתקשרות של חברות הסלולר ולא ניתן לעשות דבר בנושא, מלבד להסיר שירותים שאינם בשימוש.
קיימים מקרים חריגים בהם החברה מעלה תעריפים בשנה מסויימת מעל האחוז המותר לה, וזוהי כבר עילה לתביעה ייצוגית ולא תביעות קטנות. שוב - מקרים אלו נדירים וחריגים.
בברכה,
שמי אוסטרובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר