שלום, בני היה במעון מתחילת השנה. במרץ 2011 החלטנו להוציאו מהגן מכיוון שאנחנו לא עומדים בנטל הכלכלי של הגן.
ניסינו להתקשר עשרות פעמים למנהלת המעון, אך היא לא ענתה לנו.
לבסוף הודענו למזכירה ולגננת שאנחנו מוציאים את הילד מהגן ושתעביר את המסר למנהלת מכיוון שאנחנו לא מצליחים להשיג אותה.
הן כמובן לא העבירו שום מסר והגיע חודש אפריל ואנחנו רואים שחוייבנו על חודש נוסף. כששאלנו למה, נתקלנו בתשובה שבכלל לא הודענו שאנחנו מוציאים את הילד מהגן למרות שכן הודענו והילד לא היה בגן שלושה שבועות.
במעמד זה הן הודיעו לנו חגיגית שבנוסף לחודש ששילמנו סתם, אנחנו צריכים לשלם גם על חודש מאי מכיוון שהם רוצים התראה רשמית של חודש מראש.
יום אחרי הן התקשרו וטענו שמגיע להם גם על חודשים יוני יולי ואוגוסט , מכיוון שזמן ההודעה הסופי של הוצאת הילד מהגן הוא ה15 באפריל והמכתב הרשמי ששלחנו להם היה אחרי התאריך.
החוזה של נעמ"ת(המעון) הוא ארוך ומסועף, בדומה לחברות התקשורת למינהן והזמן הקצר שנותנים לך לא מאפשר קריאה מלאה של כל החוזה.
האותיות הקטנות הן באמת אותיות קטנות ובלתי אפשרי לעקוב אחרי כל הסעיפים ותתי הסעיפים.
בנוסף לכך אני מזכיר שסך הכל רצינו להוציא את הילד מהגן עקב בעיות כלכליות קשות, עכשיו הם דורשים תשלום על עוד 4 חודשים שהילד בכלל לא נמצא בגן וכבר ילד אחר החליפו..
הם פשוט מוציאים את האוכל של הילד שלי מהפה..
מה אני יכול לעשות?
איך מטפלים בעניין הזה? באטימות לב שכזאת?
שלום בן,
ליבי איתך מדובר במעון נעמת . נעמ"ת מתימר להיות ארגון שדואג לנזקקים ולאנשים שקשה להן .
הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב להנהלת נעמת, ובמכתב לגולל האת תנהגותו של המעון.
כמו כן יש גם תוכנית רדיו שמטפלת בבעיות שכאלה מול גופים גדולים כגון נעמת, שכחתי את השם של התוכנית .
מהפן המשפטי כמובן שיש באפשרותך להגיש תביעה.
מומלץ שוע"ד יכתוב לך אותה.
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר