ביולי 2010 רכשתי כרטיס סים לשימוש עתידי והשארתי אותו בבית - בארון, ואין לי מכשיר עבורו.
בפברואר 2011 ראיתי חיוב בסך 1000 ש"ח בכרטיס אשראי, אבל לא ביררתי לאיזה חשבון טלפון החיוב מתייחס, למרות שהשימוש בקו הנוסף הפרטי שלי הוא עד 300 ש"ח.
במרץ חשכו עיניי, קיבלתי חיוב בסך 7900 ש"ח!!!!
התקשרתי למספר וענה לי ערבי וטען שהוא רכש את הכרטיס מאורנג'. כל פירוטי השיחות היו לרשות הפלסטינאית ולמזרח ירושלים.כנראה שהכרטיס נגנב לי, אך ברגע שקיבלתי את החיוב התקשרתי לאורנג' וחסמתי את הקו ואת כרטיס האשראי מחיובים נוספים עד לבירור.
הייתי בטוחה שהכרטיס בבית ויש טעות מערכתית.
לאחר כחודשיים של סגה מתמשכת מול אורנג' הם הודיעו לי שהכרטיס שבידי הוא לא הכרטיס ממנו בוצעו השיחות ושאני מחויבת לשלם את הכל.
האם ישנו סעיף באורג' שאומר שאם יש חריגה בשיחות בכמות חריגה יחסית לאותו סוג מנוי, שעולה על פי 3 מהשימוש הקבוע לאותו מנוי, עליהם לברר זאת מולי ולאמת את הנתונים ואת החריגה המשמעותית באלפיי אחוזים ובכך להגן מפניי גניבות או לפחות למזער נזקים ללקוח שבמקרה שלי אפילו לא ידעתי שנגנב לי הכרטיס.
עניין נוסף, האם כרטיס שנמכר בעמדות המכירה נמכר שהוא פתוח לחו"ל? לפי שיחת טלפון שעשיתי לטלמרקטינג של אורנג' - הוא מגיע סגור וזה מפחית באופן משמעותי את הסכום , כי אני לא אישרתי לפתוח אותו והגנב איכשהו התקשר לאורנג' לפתוח אותו. איך היה לו פרטים מזהים שלי? הם דורשים מספר ת.ז. ו 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי.רוב השיחות נעשו לירדן ולמדינות ערב, הרי זה ברור שלא אני עשיתי את השיחות הללו מעולם, האם ישנה דרך להציג זאת כהונאה?
תודה
ברי
שלום ברי,
בכדי לענות על שאלה שכזו יש לקרוא את כל ההסכם שעשית מול חברת אורנג..
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
ברי שלום
המצב אותו תיארת קצת אינו ברור לי. אני מכיר היטב את מערכות פרטנר והמצב שתיארת בלתי אפשרי.
במידה ופרטנר ציינו שהכרטיס שבידך אינו הכרטיס שממנו בוצעו השיחות, מדוע עליך לשלם עליהן? ייתכן והמספר שלך נותק מחוסר שימוש, ופרטנר הפעילו כרטיס סים חדש על המספר הישן שלך. גם במקרה זה לא ברור למה שילמת על השיחות.
לכאורה, על פי הנתונים שהעלית כאן, אין שום הצדקה לחיוב השיחות מהכרטיס שלך.
בברכה,
שמי אוסטרובסקי
שלום ברי
בהחלט סיפור מטריד.
לא הבנתי את המשפט :"הם הודיעו לי שהכרטיס שבידי הוא לא הכרטיס ממנו בוצעו השיחות ושאני מחויבת לשלם את הכל".להבנתי הכרטיס נגנב לך ובא לכדי שימוש של אדם זר. תחילה עליך לברר האם האדם אכן רכש את הכרטיס בתחנת אורנג'. במידה ולא, ביכולתך לפנות למשטרה להגשת תלונה וכן לתבוע אותו אזרחית. המלצתי הינה כי תפני לפורום פלילי שבאתר זה לבירור עניינך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר