שלום רב
החלטתי לעבור מyes ל hot מלבד ההטבות שהוצעו לי התחייבו בהוט לשלם קנס יציאה מיס עד 800 ש"ח. מיידית התקשרתי ליס ושאלתי מה סכום קנס היציאה שלי במידה ואעזוב, הובהר לי כי הקנס עומד על לא יותר מ700 ש"ח, ווידאתי שוב, שאלתי שוב ואכן קיבלתי אותה תשובה 700 ש"ח.
סגרתי עסקה עם הוט כשאני רגועה לגבי החזר הקנס. בבואי להתנתק מיס (כשבוע-שבועיים מאוחר יותר) עדיין הבהירה לי נציגת יס כי בעקבות הניתוק אשלם קנס בסביבות ה700 ש"ח. התנתקתי. אך פתאום הפלא ופלא מסתבר שבגמר חשבון עלי לשלם לא פחות מ1500 ש"ח. בבירור שעשיתי עם יס מסתבר כי 700 ש"ח הם רק עבור ממיר המג'יק וכנראה "שלא הבנתי" את ההסבר, אך עלי לשלם 700 ש"ח נוספים עבור "החבילה". ביקשתי לשחזר שיחות מוקלטות, אך כמובן שהן נמחקו.
מה עושים? יש מקום לתביעה משפטית?
שלום לירי
בהחלט מעצבן.
במידה וכל הסכום נוגע לדמי יציאה אולם נאמר לך רק חלקו(700 ש"ח) אזי נראה כי החברה אינה זכאית לתשלום העודף.
המלצתי הינה כי תפני בכתב אל החברה ,פרטי את השתלשלות העניינים ותטעני כי הוטעת על ידי נציג השירות לבסוף דרשי הודאה שלהחברה כי הסכום הנדרש הינו 700 ש"ח. המלצתי הינה כי תגיעו לעמק השווה ללא צורך בהתדיינויות משפטיות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר