שלום רב. הנני לקוחה של הוט באינטרנט. לאור תקלות חוזרות הזמנתי טכנאי. במעמד השיחה מסרתי לנציגת התמיכה את הטלפון הנייד של השותף לדירה תוך ציון שאני לא אהיה נוכחת, ועל כן יש ליצור קשר עימו. בפועל הנציגה לא רשמה את מספר הטלפון, השותף שלי חיכה בבית, ובדיעבד הסתבר שהטכנאי צלצל באינטרקום. אין לי דרך לדעת אם זה אכן קרה היות ויכול להיות שהשותף לא שמע את הצלצול. לאחר שבדקתי את הטלפון הנייד היו לי 5 שיחות שלא נענו מהוט (מהטכנאי..). וכל זאת בעוד השותף לדירה מחכה בבית לטכנאי. לאחר בירור מול הוט התחוור לנו שקנסו אותנו ב100 ש"ח על כך ש"לא היה אף אחד בבית". האם יש עילה לתביעה או לפנייה לפניות הציבור?
שלום דניאל
בהחלט חוצפה לקנוס אתכם.
המלצתי הינה כי תפני בכתב אל פניות הציבור של החברה ודרשי ביטול הקנס.מה גם שלאור הכתוב את זו שיכולה לדרוש סכום פיצוי עקב התרשלותה של הנציגה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
במידה ונציגת השירות לא עדכנה את מספר הטלפון של השותף ששהה בבית, הדבר אינו תקין. ברצוננו לבדוק את המקרה ולדאוג שנציג יחזור אליך בהקדם. אנא פנה אלינו לכתובת Hot.CustomerService@hot.net.il עם פרטי המנוי ופרטי המקרה ונדאג לחזור אליך בהקדם.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר