במשפט לתביעות קטנות התפשרתי עם הנתבעת על סכום כסף מסוים, המשפט היה בגין נזק שנגרם לי אצל קוסמטיקאית, במהלך הגישור אמרתי שלא יכולתי להשתמש בקרמים שקיבלתי ממנה לאחר שלב שני של טיפולים כי זה גרם לי לשריפה בפנים, לא הצלחנו להגיע לפשרה אצל המגשרת, חזרנו לשופטת בסוף המשפט ביקשה הנתבעת שאני אחזיר לה את הקרמים, כשהבאתי לה את הקרמים כמובן שחלקם היו בשימוש ואחד היה חסר כי נגמר בזמן שלב טיפול ראשון. היא אמרה שהיא רוצה קרמים חדשים, וצעקה עליי שאני חייבת להחזיר לה, אם לא היא מורידה לי את זה מהחוב.
בפסק דין שהושג ע"י פשרה בהצעת השופטת רשום רק שאני צריכה להחזיר לה את המוצרים ולא רשום חדש או משומש. אני לא רוצה לוותר לה כי המוצרים אני מחזירה לה כמחווה ולא כפיצוי על משהו, אני זאת שתבעתי אותה. מה אפשר לעשות במקרה הזה? בקשה להבהרה של פסק דין או אולי ביזיון בית משפט? מה אני עושה?
שלום נדיה,
עליך לבקש הבהרה מבית משפט, האם היא קושרת את החזרת הכסף בהחזרת הקרמים?.
אם כן עליך לפנות להוצל"פ עם פס"ד והם ידאגו לכך שתקבלי את הכסף , האם כשהחזרת לה את הקרמים החתמת אותה על כך שקיבלה אותם ?, ואם היא סירבה האם בכל זאת נתת לה ?.
את מוזמנת לפנות אליי (פרטים באתר)
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום לך שחר שוורץ
קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה
אכן הנתבעת קושרת את החזרת הכסף בהחזרת הקרמים. הבאתי לה את הקרמים והיא לא רצתה לקבל אותם ואמרה שהיא תוריד לי את עלות הקרמים החסרים מהחוב שלה. לקחתי את הקרמים והלכתי, למחרת התקשרתי אליה והבנתי ממנה שהיא גם רוצה את כל הקרמים חדשים. מה עליי לעשות? לכתוב קודם כל מכתב לשופטת בבקשה להבהרת פסק דין? או שמיד להוצל"פ?
שלום נדיה,
דיברנו בטלפון , ואכן מומלץ כי תחזירי לה את הקרמים ועבור הקרם שהיה בשימוש תשלמי לה בעבורו. במידה והיא לא תעביר לך את השקים הרי שעליך לפנות הוצל"פ .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר