שלום רב,
הזמנתי דוגמא של שיש השייך לאבן קיסר דרך מטבחי לוגת (שדרכם הזמנתי את ארונות המטבח). השיש הגיע עם כתמים לבנים כמו כתמי אבנית.
עוד בזמן שהתקינו את השיש זיהתי את הכתמים, אך המתנתי שייסיימו את ההתקנה וקיוותי לנקותם. הכתמים לא ירדו ומיד פניתי למטבחי לוגת שהפנו אותי לשיש ליאן שהם אלו שסיפקו לי את השיש, הם שלחו איש מטעמם שבחן ובדק וטען כי הכתמים הם חלק מפלטת השיש וכי אליי לפנות לאבן קיסר שנציג מטעמם יתן את הדעת. נציג של אבן קיסר הגיע וטען גם הוא שזוהי דוגמת השיש "שאבן שיש זה לא דבר אחיד ושכל פלטה יכולה להראות מעט שונה". אני במקביל בדקתי בשלישית באולם התצוגה של מטבחי לוגת ובעוד מס' מקומות שמשווקים את אבן קיסר ובשום קטלוג לא הפיעו אותם כתמים. התחנה האחרונה- הגיע מנהל טכני של אבן קיסר שטען גם הוא שזוהי הדוגמא וציין כי אינו אחראי על הקטלוגים והדוגמאות שראיתי בקטן למרות שאפילו הדוגמא שהביא עמו לא תאמה את הכתמים שמופיעים על משטח השיש שמותקן בביתי. היה חשוב לי לפרט את כל התהליך ולצין כי מדובר בתקופה של קרוב לחודש ימים שהאחד מפנה לשני ובנתיים השיפוצ'ניק לא סיים את עבדותו (תיקונים, חשמל, צבע והדבקת הקרמיקה) לא עדכנו את המדיח והבית עדיין על גלגלים הכל סביב השיש.
מה עליי לעשות?
שלום דיקלה,
עליך לכתוב מכתב להנהלת החברה , אם זה לא יעזור , אפשר להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות .
יהיה עליך להוכיח שאכן מה שקיבלת לא תואם את מה שהוזמן . הייתי ממליץ לך לצלם את השיש שמופיע בחנות ולהשיג לך קטלוג אם כי בטח כתוב בקטלוג שזה לצורך המחשב בלבד.
רצוי שעו"ד יכתוב לך את המכתב כמו גם את התביעה
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר