שלום וברכה,
ב19.5 היה אצלנו מסגר בבית וסגרנו איתו על הזמנה .שילמנו מחצית מהסכום והוא אמר שזמן ביצוע ההתקנה הוא עד 21 יום. לקראת המועד התקשרתי אליו והוא אמר שהוא בדיוק עובד על ההזמנה. אחר כך התקשר לבעלי ורצה לדעת שוב את המידות, למרות שלקח אותם ביום שהגיע אלינו .הוא אמר לי שיתקשרו אלי באותו שבוע לתאם מועד, כמובן שלא התקשרו. כעבור שבוע אני התקשרתי אליו שוב לי הוא לא ענה במשך כמה פעמים, לבעלי ענה והפנה אותו למזכירה שתתאם מועד. כשהתקשרתי למזכירה היא אמרה שהם בדיוק בישיבה על זה והיא תחזור אליי עוד באותו היום לתיאום פגישה. זה קרה ביום רביעי שעבר ומיותר לציין שהם לא חזרו אלינו ועבר כמעט 6 שבועות מיום פדיון הצ'ק. שאלתי היא, האם ניתן לתבוע אותם, הרי לא חתמנו איתם חוזה ומצד שני הצק שלנו נפדה אז האם עצם זה שלא התקינו לנו עדיין סורגים הוא בבחינת מועד התקנה שאינו סביר ולכן העסקה יכולה להיות מבוטלת, אשמח לייעוץ כי אני לא רוצה להפסיד את הסכום שכבר נתתי להם ומצד שני אין לנו שום נייר חתום מלבד הקבלה על הצק שנתתי להם.
שלום גיתית
בהחלט מתסכל.
אכן קיימות לך זכויות עקב הפרת ההסכם מטעמו של המסגר ואי עמידה בזמנים שסוכמו עימו אשר בעטיין ביכולתך לדרוש ביטול הסכם.אמנם לא קיים מסמך בכתב אולם למרות זאת ניתן לפנות לבית המשפט. יחד עם זאת המלצתי הינה כי תפני בכתב אל המסגר בכדי לסיים את המחלוקת לשביעות רצון הצדדים ללא הגעה לבית משפט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר