שלום רב,
לפני מספר חודשים התקשרתי בשירות עם חברה הבודקת מתן החזרים סלולריים מחברות הטלפון הסלולרי. המודעה באתר שלהם הבטיחה שירות בחיוב זיכוי,כלומר, אם יימצא החזר מחברת הסלולר הנמוך יותר מעלות הבדיקה- הסכום יוחזר.
לאחר מספר חודשים קיבלתי את תוצאות הבדיקה, בו אני זכאי לעשרות שקלים בודדים של החזר (40 שח) בתמורה למאות שקלים ששילמתי עבור השירות (500). כמו כן, אני זכאי לחיסכון עתידי, (אם אחליף מסלול) ע"ס קרוב ל-1000 שח. בגלל שהסכום החסכון גדול מהתשלום הראשוני, נמצאתי לא זכאי לזיכוי.
יש לציין כי בעת ההתקשרות עם הנציג, לא הובהרה הנקודה של החסכון עתידי( וגן באתר של החברה מופיעות המילים "חיוב-זיכוי" מה שמוביל להטעיה, אך לאחר מכן נשלח מטעם החברה תקנון המפרט את התנאי הנ"ל.
כמו כן, בשיחת טלפון פשוטה לכל אחת מהחברות הסלולריות אני יכול לבצע את השירות של ה" חסכון העתידי" הזה, שירות שעלה לי מאות שקלים.
אשמח לדעת האם יש עילה לתביעה נגד החברה, בטענה של הטעיה/ תנאי מקפח.
שלום מאיר.
אמנם קיים טעם לפגם בהתנהלות החברה אולם לאור העובדה שהתקנון נשלח אליך לאחר מכן וכן לאור העובדה שבשיחת טלפון ביכולתך לברר נתונים אלו איני בטוח כי קיימת עילה מוצקה לתביעה משפטית. המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה במטרה להגיע לסיכום המקובל על הצדדים.במידה ואינכם מגיעים לעמק השווה ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות אם רצונך בכך.
בהצלחה
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר