אתמול יצרתי קשר עם אורנג' בכוונה להצטרץ אליהם,כאשר התקדמנו בתהליך הנציג ראה שכבר הייתי בעבר לקוחה של אורנג' ושיש בעייה פיננסית.מסתבר שיש נגדי תביעה שהועברה כבר להוצאה לפועל.הנציג נתן לי את הטלפון של עו"ד שמטפל בזה ובשיחה איתו הסתבר שהיה לי חשבון שלא שולם מ-2006 ע"ס בסביבות ה-600 ש"ח ועכשיו הוא צמח לסביבות ה-4000 ש"ח. אני לא קיבלתי שום דיוור במשך כל השנים האילו ולא היה לי מושג שזה קיים,הם שלחו לדבריהם שואר רשום שמן הסתם אף אחד לא חתם שקיבל אותו. בין 2007-2009 הייתי בחו"ל שום דואר לא הגיע גם לבית הוריי. הנציג ממשרד עו"ד אמר שיש לי הגבלות בחשבון וביציאה מהארץ מה שלא נכון כי חשבון הבנק שלי מתנהל כרגיל בלי שום הגבלות ובנוסף יצאתי מהארץ לחופשה בשנתיים האחרונות בלי שום בעייה. הנציג הסכים להוריד לי את סכום התשלום ל-3000 ש"ח.
זה נראה לי אבסורד שאני צריכה לשלם סכום כזה על תהליך שלא ידעתי על קיומו,הרי אם לא הייתי יוצרת קשר עם אורנג' במטרה להתחבר אליהם לא הייתי מודעת לכל העניין הזה.מה אני עושה?
בתודה מראש,
אפרת.
שלום אפרת,
המקרה שאת מתארת אכן מרגיז.
יחד עם זאת כמובן שאם יש חוב כספי לא יתנו לך לרכוש שוב מכשיר דרכם.
יש ומישהו אחר מבני משפחתך חתם או סירב לקבל את המסמכים.
גם אם סירבו לקבל מבחינת החוק זה נחשב למסירה שהרי תמיד "חייב" יוכל לסרב לקבל את המסמכים ששולחים לו ואז מה?
השאלה אם הכתובת שלך באותם שנים הייתה מעודכנת? .
מומלץ שתפני לעו"ד שיוכל להתמודד בצורה ראויה מול העו"ד הוצל"פ של חברת אורנג.
בהצלחה,
עו"ד שחר שוורץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אפרת שלום,
קיימים לא מעט מקרים כאלו מול חברות הסלולר.
המלצתנו היא לבצע מו"מ מקצועי / משפטי מול העו"ד / חברת פרטנר להסרת קרן החוב עקב אי יידוע הלקוח בקיום החוב.
במקרים בהם הטיפול עובר לעו"ד עקב חוב, חברת פרטנר מחוייבת להציג אסמכתא לעדכון הלקוח בחוב בדואר רשום או דרך אחרת.
בברכה,
שמי אוסטרובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר