שלום למנהל הפורום. בהיותי בטיפולי פוריות קרתה תקלה- המעבדה בה ערכתי את בדיקות הדם לא הקלידו את כל הנתונים , מכאן שלא הגיעו כל התוצאות המבוקשות , הייתי לפני יום הולדת 45 - גיל בו הקופה מפסיקה להשתתף בתשלומים עבור טיםולים מסוג זה ולכן הטיפול נערך על ידי "על עיוור" -ללא כל התוצאות והסתיים ללא הצלחה. אם היו מגיעות התוצאות בזמן הטיפול היה נערך יום לפני ואולי היה מצליח - יותר מדויק מבחינת תאריך שאיבת הביציות. קופת חולים הסתפקה בטלפון התנצלות של מנהל המעבדה ומכתב תשובה שאינו תואם את תלונותי. ברור שהם מנסים להתנער מאחריות ומפיצוי הולם - שהוא - השתתפות בטיפול נוסף למרות שעברתי את גיל 45. אשמח לקבל חוות דעת על אפשרות תביעה נגד קופת החולים. ברצוני לציין שלמרות שפניתי אליהם שוב ואמרתי שהמכתב שקיבלתי מהם אינו תואם את העובדות לא קיבלתי כל מענה. תודה על העזרה
שלום יעל.
אכן נראה על פניו שהייתה התרשלות ומגיע לך פיצויי.
אם לא ענו לך על המכתב הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד שיכתוב מכתב "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים".
במידה וגם למכתבו לא התייחסו יהיה עליך להגיש תביעה.
לא הייתי ממליץ במקרה זה להגיש את התביעה בבית משפט לתביעות קטנות מאחר והנזק שנגרם לך נראה גבוה יותר מ 32,000 ש"ח .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר