שלום רב,
ב30/6 תבעתי מוסד לימודי בעקבות שנה מלאה תלאות שבה ניסיתי לבטל קורס שאיני יכולה לבצע+לא החתימו אותי על תקנון (ובתוכו יש הכרה מצד החברה שחייב לחתום בו)
לתומי ציינתי בתביעה את סכום הקורס והוצאות משפטיות, ובמילים כתבתי שאני דורשת פיצויי על כל מה שעברתי וככלל הוצאות שהיו לי בזמן זה.
האם אני אמורה לכתוב סכום מדוייק?
האם בית המשפט קובע זאת בדיון עבורי? האם אני יכולה לדרוש בדיון עצמו סכום כספי עבור זה מלבד סכום הקורס שציינתי?
במידה ולא, האם יש דרך לשנות את התביעה ובעצם להוסיף לסכום שכתבתי (שווי הקורס) את הפיצוי אשר אותו אני דורשת (בכסף) ? איך אני עושה זאת?
תודה רבה.
שלום בת אל,
מומלץ שעו"ד יכתוב את התביעה, עליך לכתוב את הסכום המדויק שאת תובעת , סכום שלא נכתב לא ישולם .
את יכולה להגיש בקשה לתיקון כתב תביעה, אך תהיי חשופה לבקשה של הצד השני ל"הוצאות" בגין הצורך בתיקון כתב הגנה (זאת כאמור אם הוגש כתב הגנה ) .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אבל שאלתי בטלפון 077-2703333
המתנתי על הקו והיא אמרה שהשופט מחליט בדיון לפי כל מה שביקשתי במילים.
האם שווה לי לפנות לתיקון..?
איך עושים את זה?
שלום בת אל
השפט אכן מחליט, אך אם כתבת סכום נמוך מדי אזי השופט לא יוכל לתת יותר מהסכום שדרשת .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר