קניתי מנקודת מכירה לפני שבוע נטסטיק של חברת פלאפון יש לציין במחיר טוב אחרי כמה ימים ראיתי שהחבילה לא מספיקה כי יש הגבלה וזה לא כל כך מהר באתי לבטל במרכז שירות ונאמר לי שאי אפשר לבטל כי השתמשתי אף שעדיין לא עבר 14 יום מהקניה ואם הייתי משתמש רק 5 מגה כן אבל כמות של 2 גיגה לא מחזירים בדקתי באינטרנט וראיתי שהחוק אומר שעד 14 יום אפשר לבטל ובמקרה של השתמשות התשלום על השימוש לבד אמרו לי שם בסוכנות שחבל על הזמן שלי הם יגמרו אותי יש להם צוות משפטי שלם רק בשביל כאלה טרדנים ביקתי את הנוהל ולא הסכימו לתת לי מה עושים תלנה בהגנה למרכן שמעתי שזה לכפרות ובינתיים החשבן דופק אודה אם תעזרולי תודה מראש
שלום גדליה.
נראה כי נזרקו לחלל האויר איומי סרק. אל חשש. לאור הכתוב זו אינה "הטרדה".
המלצתי הינה כי תפנה אל החברה במכתב(בדואר רשום-לא באינטרנט ולא באמנצעות הטלפון) , פרט את השתלשלות הענינים, ציין את הימים במדויק ודרוש ביטול הסכם. במידה ותגובתם אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל ייעוץ משפטי לברר את זכויותיך לעומקן. לעיתים לאחר תכתובת ניתן להגיע להסדר לשביעות רצון הצדדים
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר