פניתי לבית משפט לתביעות קטנות בשל לקויים חמורים ביותר. השפטת הפנתה את הצדדים למומחה מטעמה. המומחה באופן הכי גלוי נתן חוות דעת שאינה תואמת את המציאות. השופטת יתייחסה לדעתו ופסקה בהתאם.
יש לי אפשרות לערער תוך 15 יום. שאלתי היא האם ניתן לבקש בערעור חו"ד מומחה ששני הצדדים לא ידעו מיהו, ויבוא להעריך את הנזק בליווי גורם כלשהוא. כמובן שגם הוא לא יראה את חוו"ד הקולגה.
ברור לי מעל כל ספק-מכרו אותי בחסות החוק.
בושה למערכת המשפט.
אודה לתשובתכם.
שלום דנית
העובדה שמומחה מטעם בית המשפט פסק את החלטתו בעייתים עבורך. איני מבין מהכתוב מהי דרישתך- מינוי חדש לבית המשפט עקב חו"ד שאינה צודקת? מאחר ובית המשפט הוא שמינה את המומחה איני מבין מה כוונתך ששני הצדדים לא ידעו מיהו?.
ככלל, ביכולתך לפנות אל בית המשפט ברשת ערעור ולטעון את טענותיך. אציין כי האגרה בהגשת ערעור גבוהה יותר אולם כמובן שבמידה ואינך חשה צדק בהחלטת בית המשפט ביכולתך לערער.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פנים (שלד)ארנות המטבח קבלו סדקים רבים וכל יום נוספים. גב השלד גם הוא ניתק מהדפנות. חוות דעת המומחה המליצה לפצות אותי בסכום ששווה להדבקת פורמיקה פנימית=טלאים למטבח בן 5 שנים.
בנוסף בחוות הדעת טען המומחה שזה עקב חומר זול שניקנה מסין.
האם ניתן לעשות משהו?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר