שלום, ביום שישי האחרון הגעתי לחב׳ אלדן סניף גלילות. לאחר מס׳ הצעות לרכבים המוצעים לקנייה נבחר רכב על ידי והתחלנו במילוי המסמכים.
נחתם על ידי ועל ידי הנציג טופס גילוי נאות ונחתם חוזה ובו רשומים פרטי המוכר, הקונה, הרכב וכמו כן- פרטי ביטול תשלום וכו׳..
לאחר ששילמתי מקדמה על סך 2,000₪ לחצנו ידיים ונאמר לי כי יהיו איתי בקשר ביום ראשון.
כמובן שביום ראשון אף אחד לא פנה אליי. ביום שני בבוקר התקשרתי לסוכן שלא הבין בכלל מי אני ועל מה אני מדברת.. רק בזביבות השעה 17:00 קיבלתי מענה ולהפתעתי נאמר לי כי: ״ חברת אלדן החליטה שלא למכור את הרכב והנציג עושה את כל המאמצים בשביל להציע לי רכב אחר. יהיו איתך בקשר ביום שלישי בבוקר״.
כמובן שהגיע יום שלישי, היום, ואף אחד לא חזר אליי, אני ניסיתי לדבר עם דוד, מנהל המרכז בגלילות, וכמובן שהוא לא ענה. רק אחרי לפחות 10 הודעות שהשארתי במשרד הוא החליט לחזור אליי ולהודיע לי כי ״לא משנה מה תעשי, האוטו לי יימכר. הוא נשאר בחברת אלדן״. כמו כן הוצע לי רכב אחר- פחות אטרקטיבי וכמובן, יקר יותר..
רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות? גם מבחינת ה2,000₪ וגם האם אני יכולה לתבוע אותם על הפרת חוזה? להוציא צו עיקול על הרכב בנתיים?
אשמח לתשובתכם
שלום הילה.
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב, בהחלט קיימת לך זכות לאור ההסכם בינכם. המלצתי הינה כי תפני לייעוץ משפטי במטרה להגיש לבית משפט סעד אכיפת הסכם בין הצדדים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הילה שלום
קראנו את הודעתך ונשמח לסייע על מנת להגיע לפתרון שישביע את רצונך
לגופו של עניין, נשמח אם תפני לאי-מייל הבא, תוך ציון שמך המלא ומס' הטלפון שלך ונציג של החברה יחזור אליך בהקדם: meitalta@eldan.co.il
בברכה,
מיטל מאלדן
שלום הילה,
נראה כי זכותך לדרוש את ה 2,000 ש"ח ששילמת בחזרה.
כמו כן באפשרותך להגיש תביעה כנגד החברה , מומלץ שתפני לעו"ד שיבצע זאת.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר