לאחר 3 חודשים ושבוע של התעלמות מוחלטת של הבטחות מהאגיס אני פונה אליכם
יש לי 4 חבילות של חיתולי האגיס מידה 2 עם בעית נזילות (שהבן שלי כבר מידה 4). שתי חבילות פתוחות למחצה ו2 סגורות לחלוטין. בתחילה אמרו שיבוא שליח להחליף את החבילות, הוא לא הגיע, לאחר מכן אמרו שישלחו לי שוברים בדואר, גם הם לא הגיעו. בהמשך אמרו ל לשלוח את הברקודים עם טיטול מכל חבילה לבדיקה, בטלפון נוסף אמרו לי שזה הגיע ונמצא בבדיקה. (כמובן שלאחר שגזרתי את הברקודים משתי החבילות הפתוחות לא יכולתי להחליפם- דבר שלא רציתי מלכתחילה כדי שלא יצא מוצר פגום לאם אחרת- כנראה שזו הייתה החלטה שגויה).לאחר מכן הגיעה אלי נציגה של צעדים ראשונים ושיתפתי אותה בבעיה, היא ראתה את החיטולים ופנתה להאגיס- השאירו לי הודעה בנייד ששלחו לי שוברים- מיותר לציין שהם לא הגיעו ובבדיקה נמצא ששלחו אותם לכתובת לא נכונה. היום התקשרתי שוב- נאמר לי שילחו לי שובר על חבילה אחת הביתה ושוב מעטפה לבדוק את החיטולים. אין גבול לחוצפה. מעולם לא נתקלתי בשרות כל כך גרוע ועבדתי בתחום כמה שנים. הכתיבה היא תמציתית. מה אני יכולה לעשות? אני חשה מושפלת ומרומה.
שלום סיון,
עליך לכתוב מכתב למחלקת פניות הציבור/שירות לקוחות בחברה ולגולל בפניהם את אשר כתבת כאן, במידה וזה לא יעזור באפשרותך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
רצוי שעו" ד יכתוב הן את המכתב והן את התביעה הקטנה.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר