שלום רב!
היגיע אליי טכנאי של גז לצורך בדיקה בטיחותית שגרתית
במהלך הבדיקה טכנאי משך יותר מידי את הכריים גז משולב עם תנור יותר ממה שצינור הגז המחובר אליו נתן לו ... לאחר בדיקת דליפות בכריים טכנאי מצא שיש דליפה ... העם אני יכול לחייב את חברת גז על ההוצאות לצורך תיקון כריים שנזקו בזמן עבודתו של הטכנאי במקום
כמו כן יש עוד שאלה מעניינת: יצא תיקון חדש בחברות גז(158) האומר שברז גז אמור להיות במקום נגיש.... הטכנא שהיה במקום אמר שיש צורך להעביר את הברז למקום אחר וזה כרוך בתשלום... כשהיגעתי לחברת גז אמרו לי שכן זה כרוך בתשלום של הלקוח... כששאלתי את מנהל החברה למי שייך הצינור שמגיע מהמונה לדירה מנהל ענה שזה רכוש של בעל הדירה וכשאמרתי שאני מזמין טכנאי פרטי עם רישיון לעבודה בצנרת גז הוא אמר לי שלפי החוק אסור להזמין טכנאי פרטי אפילו שהצינור הזה שייך לדירה . במילים אחרות הצינור זה רכוש של בעל הדירה... השאלה היא האם לקוח חייב לשלם את ההוצאות התיקון אפילו שהצינור תקין ומקומו לא עונה על דרישות התקן החדשות ועם לקוח יכול להזמין טכנאי פרטי לצורך ביצוע שינוי ולאחר מכן להזמין טכנאי חברה לצורך בדיקת תקינות ובטיחות הצינור?
תודה מראש
שלום יבגני,
המלצתי הינה כי תפנה לפורום ביטוח באתר זה לבירור שאלתך.
ככלל, במידה והטכנאי גרם נזק, קיימת זכות ברורה לדרישה כספית לתיקונו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר