לפני כחודש היינו בהופעה של הכנרת וונסה מיי באמפי בקיסריה. ההופעה היתה אמורה להתחיל ב-21:00 ואולם היא התחילה כשעה מאוחר יותר זאת בשל כשלים טכניים. כמו כן, המופע היה רצוף בעיות טכניות חמורות. יתרה מכך, באמצע המופע היתה אמורה להיות הפסקה של 15 דקות, ואולם היא התארכה לכמעט 45 דקות, זאת כנראה בניסיון לתקן את הבעיות הטכניות הקשות. בשלב זה נאלצנו לצערנו לעזוב את המקום בשל השעה המאוחרת שנבעה בשל האיחורים הרבים -- אנו מתגוררים רחוק והיה עלינו לקום למחרת לעבודה. לו היינו יודעים שהמופע יתחיל בשעה 22:00 בלילה ויסתיים בסביבות חצות לא היינו שוקלים בכלל לרכוש כרטיסים למופע!
התקשרתי כמה וכמה פעמים לחברת "הדרן" ממנה רכשתי את הכרטיסים, ואולם הם מתעלמים מבקשתי לפיצוי. כל כרטיס עלה 329 ₪, סכום לא מבוטל בכלל! אשמח לדעת מה זכויותיי במקרה הזה. האם יש לי סיכוי בבית משפט לתביעות קטנות? תודה על העזרה!
שלום רב,
אני מבין את התסכול שבעניין.
יחד עם זאת, תקלות טכניות שאינן בשליטת המארגנים מתרחשות ולא תמיד ניתן למנוע או להימנע מהן.
למיטב ידיעתי, חברת הדרן אחראית רק על מכירת הכרטיס ולא על המופע או על טיבו. אני ממליץ לך לבדוק מי האחראי על המופע ולבקש ממנו פיצוי על הנושא.
לעניות דעתי, נושא כזה לא כדאי להביא לבית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר