כתבי מייל שלך ונחבור ונתבע אותם ע"י עו"ד, גם אני נפגעת שלהם , נצרף עוד אנשים רבים שהם פגועים בהוט ונתבע אותם יחדיו בתביעה. הם עושים זאת לאלפי לקוחות ומשתיקים כל אחד ומנסים למשוך זמן והתחמק ולהתיש כ"א ולהוליך שולל בתשובות שקריות. אני מעולם לא הייתי בהוט , פעם ראשונה בחיים ופעם אחרונה ויש נגדה מלא תביעות ייצוגיות - אנו רק צריכים ליצור קשר ולתבוע אותם ובית המשפט כבר יודע על מעללי הוט כי יש המון תביעות נגדה והיא נוהגת בשיטתיות הן בהטעיות שלה , הן בהבטחות ללא כיסוי, הן בחוסר אספקת שירות כראוי גם שירות לקוחות וגם אספקת אינטרנט וטלפון ללא תקלות. החברה הזו ממש לא אמינה ומתנהגת כמעט בבריונו. יש לתבוע אותה ע"י עו"ד בביעה ייצוגית על כל מעלליה. נא כתבי המייל שלך כדי שאוכל ליצור קשר ואשתף אותה במעלליה של הוט איתי וההתנהלות שלה מאוד דומה בכל המקרים. שקרים שקרים ושקרים והבטחות . מהרגע שמסרתי כרטיס אשראי הפכתי שבויה של הוט. אני יכולה לפנות לאמון הציבור ומועצה לצרכנות אך איני סבורה שהפתרון שישתיקו אותי והוט תכתבו שהמתלונן טופל לשביעות רצונו וכפי שקראתי פעמים רבות גם בתגובה זו הוט משקרת כי הלקוחות באתר תלונה כתבו שזה לא היה לשביעות רצונם אך הוט מרמה הציבור. יש להגיש תביעה ייצוגית נגד הוט בגין כל הרמאויות הקטנות וגדולות שלה לאורך כל הדרך. אני נואשתי מפניות להוט והוצאתי פירוט שיחות והקלטתי אותם ועם סיום הפגרה בכוונתי לתבוע אותם.
המייל שלי gal2701@walla.co.il
המשך יום מצוין
אשמח שנעבוד ביחד תשלכי לי במייל את המייל שלך או טלפון וניצור קשר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר