שלום רב.
בפברואר 2011התקשרתי לחברת YES כדי להקפיא את המנוי. נאמר לי שההקפאה היא לארבעה חודשים עם אופציה לחודשיים נוספים.
בתום ארבעת החודשים התקשרתי שוב כדי להאריך את ההקפאה. לאחר שנציגת השירות בדקה את פרטי המנוי, היא אמרה לי שהמנוי עדיין בהקפאה ותוקפה יפוג רק בנובמבר 2011. שאלתי אותה אם היא בטוחה, והיא השיבה בחיוב, ואמרה שכרגע אין צורך בחידוש ההקפאה. חודש אחרי קיבלתי פירוט מחברת האשראי, וגיליתי שחייבו אותי על מנוי פעיל ביחס למספר ימי החודש. התקשרתי אליהם שוב, והם טענו שכנראה הנציגה הקודמת טעתה, ואם ארצה אפשר להקפיא את המנוי שוב מרגע זה, אך בכל אופן אצטרך לשלם את יתרת הכסף לחודש הנוכחי על מנוי פעיל. סירבתי וטענתי שעל טעות שלהם אני לא אמור לשלם, והם יכולים לבדוק את הקלטת אותה שיחה עם הנציגה. אמרו שבדקו וההקלטה לא נשמרה במערכת ונמחקה.
שאלתי היא: האם יש לי זכות לבטל את הוראת האשראי ויותר חשוב, האם יש לי קייס ללכת איתם למשפט. העניין הוא יותר עקרוני מאשר הכסף, כיוון שבמשך היותי מנוי אצלהם, אכלתי אין סוף מרורים שאליהם לא אכנס כרגע.
התחושה היא שהחברה הזו עושה מה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה, איך שהיא רוצה ולמי שהיא רוצה, ופשוט אין עם מי לדבר.
לעצתכם, או הכוונתכם, אודה.
שלום רן,
אם הקלטת את השיחה אזי ברור שיש לך "קיס" .
אם אין לך הקלטה ברור שלא תוכל להסתמך על ההקלטה של החברה מאחר וכבר נאמר לך שהקלטה כזו לא קיימת .
הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב למחלתק שירות לקוחות ולדרוש פיצויי.
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר