שלום, היה לי חוב לנביעות בסך 150 ש"ח העברתי להם ש"ק בדואר רשום עם אישור מסירה , ואחרי חודש חודש וחצי קבלתי מכתב התראה ממשרד של עו"ד, הם הפקידו את הסכום ללקוח אחר ואחרי שדברתי עם המשרד הם בדקו את הנושא מול מביעות ואמרו שאני חייב לשלם את החוב
דברתי עם נביעות ונתנתי להם מס' השיק ואמרו שבטעות הפקידו את הסכום ללקוח אחר.
האם אני אוכל לתבוע את תביעות על הטעות הזה? קבלתי מכתב התראה ורצו לפתוח תיק באותו יום בהוצל"פ
האם יש מקום לתביעה קטנה ? ומה הסכום המינמלי ו/או המקסמלי תביעה זו
שלום רותם,
את יכולה לדרוש מהחברה פיצוי בגין ההפסדים שנגרמו לך : עוגמת נפש, יום עבודה , הוצאות פקסים, טלפונים וכיוצ.....
אם הפיצוי שיוצא לך על ידם לא ירצה אותך תוכלי לשקול הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שוחחתי עם נביעות ובקשתי פיצוי על עוגמת הנפש שקראה ושיחות ושליחת דואר ובזבוז זמן, היא אמרה שלא מגיע פיצוי ושאלה אותי תגיד לי מה אתה דורש ואנחנו נבחון את זה אבל לדעתי לא מגיע לך פיצוי כי לא קרה כלום בסך הכל הגיע מכתב התראה
אפילו לא התנצלו על זה
מה הסכום המינמלי שאני אוכל לדרוש מהחברה? והאם יש סיכוי לתביעה בעתיד אם יסרבו?
תודה מראש
לא ברור לי התנהלות החברה מולי הייתי מתכוון לחזור אבל לא אוכל לחזור בשירות כזות אבקש תשובה מהירה על שאלתי
מתכוון לתבוע תהחברה אם לא יתיייחסו אלי כלקוח היייתי אצלם
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר