אני לפני משו כמו 4-5 חודשים קניתי פלאפון Samsung Galaxy S מחברת דינמיקה סלולר ועשיתי ביטוח שאני משלם עליו בסביבות ה-70 שקל לחודש ונאמר לי מהמוכרת בדוכן שלהם בקניון הנגב ב"ש ומהעובד השני שם שיש לו אותו פלאפון את החבילה ואמרו לי שיש לי ביטוח על הפלא אני משלם רק 70 שקל ואז שאלתי עם הוא נגנב או נאבד אני צריך לשלם השתתפות עצמית אז הם אמרו לי "לא, ממש לא!" אז אהבתי את החבילה ורכשתי את הפלאפון ועכשיו הייתי בקורס בצבא והפלאפון נגנב לי מהתיק באמצע הלילה הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה לי הם אמרו שאני צריך לשלם 1300 שקל השתתפות עצמית הסברתי להם מה אמרו לי הנציגים שמכרו לי את הפלאפון והיא אומרת שזה בלתי אפשרי ואז היא בדקה את החוזה שלי ובכלל הוא לא חתום והיא הייתה בשוק שהוא לא חתום... ואני כל חודש משלם להם 70 שקל סתם...! יש לי עילה לעשות משו עם זה ונראה לכם שזה יצליח?
שלום אליאב .
הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב להנהלת החברה ובו לתאר את אשר קרה.
אם זה לא יעזור אכן יש מקום לבחון הגשת תביעה משפטית ובמיוחד לאור העובדה שההסכם כלל לא חתום על ידיך .
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר