העיית הצרכן הלכתי לרכוש בקבוק ודקה בכרטיס חבר לקחתי ארבעה בקבוקים והקופאית אמרה לי אתה יכול לרכוש רק שניים בקניה רכשתי שני בקבוקים יצאתי מהסניף חזרתי שוב בכדי לרכוש עוד שניים יצאתי מהסניף נכנסתי שוב לרכוש עוד שני בקבוקים הקופאית לא אפשרה לי לרכוש את השניים הללו בטענה שאין אפשרות לרכוש יותר משניבקבוקים ליום וזאת לאחר שרכשתי ארבעה בקבוקים הקופאית באה אליי בהצהרה שאני גנב אמרתי לה שתראה לי שילוט או הוכחה לזה שאיני יכול לרכוש עוד בקבוקים יש לציין שגם השעה הייתה 21.00 בערב הקופאית בזמן שאני ממתין בקופה מדפיסה שילוט על קניה מוגבלת בנוסף היא הביאה לי את שומר הסניף בכדי שיוציא אותי מהסניף וגרמה לי לאי נעימות ואיומים על משטרה אם איני יוצא מהסניף אמרתי לה שאני אצא רק אם היא תעביר לי את המוצר הקופאית הורידה את הבקבוקים מהמדף ואמרה לי שאין בקבוקים למכירה יותר ובנוסף לקחה לי את הבקבוקים שהיו בקופה ברצוני לדעת אם יש פה עילה לטביעה על הטעיית הציבור ועוגמת נפש בכבוד רב :אליהו בן לולו אשמח אם תיצור קשר בהקדם הרכישה נעשתה בתאריך 23.7.11
שלון אליהו
עולה השאלה האם פירוט המבצע היה גלוי לעיני כל במקום חשוף בחנות.אם כן, אזי נראה כי לא קיימת לך זכות. אולם במידה ולא פורטו מאפייני המבצע או לחילופין לא היה בידך ,כאדם סביר, לגלות את אותם המאפיינים, אזי נראה כי אתה יכול לדרוש את זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר