התחברתי לתקופת נסיון של חודשיים לאינטרנט רימון. במהלך התקופה התלוננתי על קשיים לאחר כשבועיים ובקשתי להתנתק לאחר כחודש ושבוע. נציגת שימור לקוחות המליצה על פתרון שלאחר בדיקתו החלטתי להמשיך בבקשתי להתנתק. שירות לקוחות ציין בפני כי אני נמצא בהתחייבות לשנה שנכנסה לתוקפה לאחר חודש נסיון תוך הבהרה שהחודשיים שהוצעו לי היו במחיר היכרות בלבד. לא עזרו טענותי כי מעולם לא נאמר לי כי ההתחייבות מתחילה לאחר חודש גם לא כשהייתי בקשר עם נציגת שימור לקוחות וכן בתחילת תהליך ההתחברות. אני נאלץ כיום לשלם למשך שנה עבור שירות שאני לא משתמש בו כלל. מה עושים? כיצד ניתן לגרום לאינטרנט רימון לאשר את בקשת ההתנתקות ללא חיוב זה? אודה לעצתך. דביר
שלום דביר
נראה לאור הכתוב כי קיימות לך זכויות בעניין זה. תחילה, במידה והבנתי נכון והקשיים היו סביב תקינותו של האינטרנט אזי על פניו אתה יכול לבטל את העסקה עקב פגם במוצר/בשירות. גם במידה ולא קיימת בעיה בתקינות האינטרנט אזי נראה כי ביכולתך לבטל לאור העובדה שלא צויינו בפנייך מאפייני העסקה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עו"ד למפל שלום,
תודה על תשובתך. כיצד אוכל לממש את זכויותי ולבטל? לאן לפנות ? (תשובת אינטרנט רימון השלילית היא סופית מבחינתם)
דביר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר