אני גרה באילת ופעמיים עשיתי תוספת שיער אצל מישהו בקרית גת והייתי מרוצה חזרתי בפעם השלישית הוא אמר לי שהוא עובד עם סוג חדש של שיער שילמתי לו ואחרי שבועיים התקשרתי להגיד לו שהשיער לא מרגיש לי אמיתי ואני לא מרוצה זה לא אותו איכות כמו בפעמיים הראשונות שעשיתי אצלו הוא אמר שהוא צריך לראות כת השיער ולשלוח לחברה בגלל שאני באילת והוא בקרית גת שלחתי לו את השיער שיבדוק ואחרי חודש וחצי שהוא מורח אותי הוא אמר לי שאני יבוא לקחת את השיער כי הוא אמיתי ואין מה לעשות הוא לא מוכן להחזיר את הכסף או להחליף את השיער אני רוצה לתבוע אותו האם עש סיכוי שהוא יחזיר לי את הכסף ????
שלום רב,
המלצתי שתכתבי לו מכתב ( רצוי ע"י עו"ד ) ובו דרישה להחזרת הכסף.
במידה ולא יועיל עליך להגיש תביעה קטנה לבית משפט לתביעות קטנות - מומלץ שעו"ד יכתוב את התביעה .
שחר שוורץ עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
הוא אינו מוכן להחזיר את הכסף ולא להחליף את השיער הוא חתם לי על מסמך שכתבתי שהשיער אמיתי ואיכותי במאה אחוז למרות שאני מרגישה שהשיער לא אמיתי והוא נתן לי אישור מחברת עטרת שיער שזאת החברה שהוא עובד איתה שהם מוכרים רק 100 אחוז שיער טיבעי ובדקתי באתר בית שלהם באינטרנט ששם מופיע שהם מוכרים גם סינטטי וגם אמיתי האם יד סיכוי שהשופט יפסוק לטובתי???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר