שאלתי כזו- פלאפון לא הודיעו לי מראש על סיום תקופת מבצע והם גם לא שלחו מכתב עם תעריפים חדשים, כנדרש מחוק עסקה קצובה. דברתי איתם בטלפון וניסיתי להגיע להבנה, אך גילגלו אותי מטלפנית אחת לשניה תוך כדי כך שהם מסרבים לקשר אותי לאחראי/ת. לפיכך, אני סירבתי לשלם. העניין הועבר למשרד עורכי הדין שלהם שיצר איתי קשר. התקשר אלי מישהו שבשיחה הראשונה הציג עצמו כעורך דין, ובשיחה השניה הכחיש זאת ואמר שהוא רק פקיד. גם לו הצעתי להגיע להבנה על בסיס החוק. הוא טען שהחוק כלל לא מוכר לו ואין לי שום בסיס חוקי לטענתי. כעת הם שלחו לי חשבון (כולל הוצאות מופרזות, לדעתי) ביחד עם התראה לפני הגשה להוצל"פ.
שאלתי כזו-
1. מה השלבים שעלי לעשות כרגע כדי לעצור את ההוצל"פ?
2. האם הם חייבים לספק לי עכשיו מסמכים (חשבוניות או מכתב שבהם מצויין שהמבצע עומד להסתיים + התעריפים החדשים, כפי שנדרש בחוק)?
3. האם מרגע שיש להם בא כוח ההתנהלות שלי היא ישירות מולו או שאני רשאי לבקש מפלאפון את המסמכים הללו, או האם אני רשאי לדרוש זאת מהעו"ד וזה כאילו ובקשתי מפלאפון עצמם את המסמכים (אני לא רוצה להגיע למצב שעורך הדין יטען שאין לו את המסמכים אבל הם בידי החברה).
תודה
בנצי
שלום בנצי,
1. עליך להתנהל מול העו"ד של החברה.
2. אתה רשאי לבקש ממנו מסמכים, רצוי שהכל יהיה בכתב.
3. העו"ד מוציא ושולח לך מכתב אזהרה ואז אתה צריך להגיש התנגדות עם כל טענותיך ואם הרשם יחליט להעביר את הדיון לבית משפט שלום ההתנגדות שלך תשמש ככתב הגנה.
רצוי שכל זה יעשה ע"י עו"ד .
שחר שוורץ, עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
קודם כל תודה רבה על התשובה.
האם הם יכולים לדרוש הוצאה לפועל בסכום העולה משמעותית על התביעה הראשונית שלהם?
בנצי
שלום בנצי,
הם יכולים לדרוש סכום שכולל ריביות גבוהות והוצאות שכ"ט ועל כן מומלץ ביותר שגם לך יהיה עו"ד שמכיר את "סביבת העבודה" ויידע להתמודד.
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר