רכשתי פינת אוכל ומזנון תואם!! נאמר לנו כי המוצרים יגיעו תוך 3 חודשים במכולה מאינדונזיה. לאחר 3 חודשים לא הגיעו המוצרים לאחר שיצירנו קשר נאמר לנו כי בחוזה מצויין 115 יום. חיכינו 115 יום פינת האוכל והמזנון הגיעו אך מידות המיזנון לא היו כפי שהזמנו. נאמר לנו כי חלה טעות, יזמינו עבורנו שוב את המזנון במידות הרצויות ותוך 3 חודשים המוצר יגיע במכולה הבאה ובינתיים השאירו אצלנו את המזנון הנוכחי. לאחר 3 חודשים שוב יצרנו קשר ומסתבר ששוב לא הגיע מזנון במידות שביקשנו. שוב נאמר לי לחכות למכולה הבאה - מה שלא בא בחשבון!! ביקשתי לבטל את כל העיסקה שכן מדובר במזנון ופינת אוכל תואמים אמרו שיבדקו ויחזרו אליי. כמובן שלא חזרו אליי, שוב יצרתי קשר ובצורה גסה ומכוערת נאמר לי כי יזכו אותי עבור המזנון בלבד ולא עבור פינת האוכל וכן לא דובר על שוב פיצוי אחר בגין עוגמת נפש. כמו נמצא פגם בפינת האוכל, הודיעו כי יגיעו לקחת לתקן עברו כבר שבועיים ולא יצרו קשר.
האם יש בידי מה לעשות? אני לא רוצה להמתין למכולה הבאה ולא להשאיר את פינת האוכל הנוכחית ללא המזנון התואם, לאור השירות הירוד אני מעונינת בהחזרת שני המוצרים, האם הצדק והחוק עימי?
אודה ליעוץ/תגובה
קרן בוקר טוב,
החוק מגן על זכויותיך ובנסיבות שתארת לי כרגע הינך זכאית להחזר כספי מלא ללא תנאים (השתתפות ו/או תשלום דמי הובלה).
ממליצה לך להעלות את השתלשלות העניינים על הכתב, לדרוש את ביטול העסקה והשבת מלוא התמורה הכספית ששולמה לרבות פינוי המוצרים מביתך וכן תשלום בגין עוגמת נפש. יש לשלוח בדואר רשום לחברה עם העתק למועצה לצרכנות.
ייתכן שלא תקבלי מענה הולם ותאלצי להגיש תביעה כנגדם בבית משפט לתביעות קטנות ולהוסיף ראש נזק של פיצוי בגין עוגמת נפש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי,
האם אני יכולה לדרוש החזר של שני הפריטים למרות פינת האוכל הגיעה בזמן?
האם יש סיכוי שאני אפסיד?
פניתי לאמון הציבור ובעל העסק לא טרח להגיב למכתב ששלחו לו. האם כדאי לפנות לעורך דין?
נראה שבעל העסק דיי בטוח שהחוק לצידו ומתנהל בצורה בוטה ביותר.
אשמח לתגובה
טענת בפנייתך ששולחן האוכל הגיע פגום. אם כך הם פני הדברים יש לך עילה טובה מאד.
אף אם לא היה פגם, העסקה היתה לסט תואם של פינת אוכל ומזנון שלדבריך היה תנאי שבלעדין אין. לאור אי ההתאמה יש לך עילת תביעה במידה ובעל העסק אינו מסכים להשבת כספך וביטול העסקה.
מומלץ לפנות לקבלת יעוץ משפטי מקצועי בטרם נקיטה בהליכים ולא להסתפק בייעוץ הראשוני וההכוונה שניתנת כאן. יש לזכור שאיני רואה את כלל האסמכתאות והדברים שיש לקחת בחשבון טרם הגשת תביעה משפטית.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר