שלום לכם
הבן שלי חייל בצבא סדיר, רכש מכשיר פלאפון בחודש ינואר האחרון, סוכם שהוא ישלם בחודש הראשון סכום מקסימלי, ולאחר מכן 250 ש"ח בכל חודש, הכולל 400 הודעות, 400 דקות, אינטרנט 1 ג"יג'ה, אחריות על המכשיר, כולל תשלום על המכשיר הנל ועל המכשיר הקודם.
לצערי, התחילה מסכת של ריצות לאורנג' פלאפונים אין ספור, גם אני דיברתי עם אורנג' פעמיים, וגם עם אחראי המשמרת, התברר שהם טועים כל חודש בחודשו, ומחייבים אותו ב-350 ש"ח.
בפעם האחרונה הבן שלי התקשר אליהם לפני כחודש וחצי, והסביר את המצב, והבינו שטעו שם. ואמרו שלא יצטרך לשלם דבר..
אני לא מבינה, למה אומרים דבר אחד, ובסופו של דבר עושים דבר אחר... מדוע כל הרוגז הזה, והעצבים שלנו יש מהם? מדוע לא מספיק להגיע פעם אחת לאורנג' ולהסביר פעם אחת ולתמיד, או לדבר טלפונית, כשמבטיחים שהעניין יוסדר, ובעצם לא הוסדר שום דבר.
הבן שלי התעצבן, ולא שילם יותר את החשבון, מכיוון שהוא חייל סדיר מן הסתם, כבר לא היה לו מאיפה לשלם את הסכומים האלה... הוא עבר לחברת פלאפון.
ואתמול קיבל טלפון מחברת עו"ד שהוא חייב להם 4,200 ש"ח, מה עושים עם העניין הזה?
תודה
רותי
שלום רותי
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב הייתם אמורים לדרוש את ביטול העסקה/החלתה לאור הבטחת הנציג. כעת המלצתי הינה כי תפנו בכתב אל עו"ד, פרטו את השתלשלות העניינים וחתרו להגיע לסיכום כספי לשביעות רצון הצדדים.שימי לב שלא לחתום על הסכם פשרה בו כתוב כי את מוותרת על טענותיך בעתיד מאיר ובמידה ותחתמי על סעיף כזה, לאתוכלי לתבוע בעתיד בעניין זה!. לאחר התשלום
ביכולתך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בסעד של ביטול הסכם/החלתו/פיצויים כספיים. בנוסף, במידה ומשרד עו"ד יגיש תביעה בזמן הקרוב, ביכולתכם להגיש התנגדות לתביעה ובמקביל תביעה משפטית כאמור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר