הגדרנו את המכשיר הסלולרי של אמא שלי לקבלת אימייל אוטומטית. המסלול שלה כולל חבילת גלישה בנפח 120 מ"ב. היא לא עושה שימוש אחר באינרנט מעבר למייל. קיבלנו היום חשבונית מנופחת על החודש הקודם ב300 ש"ח מעל החשבון הרגיל שלה. מבדיקה בLOG של המכשיר התברר שכמות הגלישה הזו לא בוצעה. הנקודה העיקרית בסיפור היא שבמהלך כל החודש הקודם אמא שלי לא קיבלה שום הודעת התראה על מעבר 50%,70% ו100% מהחבילה כפי שתקנות משרד התקשורת קובעות. התקשרנו לסלקום ושם קיבלנו את התשובה הבאה "ההודעות האלו הן רק הודעות שירות, אנחנו לא חייבים לשלוח אותן". לא עזרו כל הטענות שמדובר בתקנות והן חייבים להישמע להן.
השאלה שלי - האם העובדה שסלקום מודים (השיחה הוקלטה על ידינו) שההודעות הנ"ל לא נשלחו, ובכך בעצם הם עברו על תקנות משרד התקשורת, מהווה עילה לביטול החיוב המופרז?
תודה מראש
שלום יוחנן
בהתאם לכתוב, נראה כי אכן החברה לא פעלה כנדרש, מה עוד שהינך טוען כי החיוב מופרך
המלצתי הינה כי תפנה אל החברה בכתב, פרט את השתלשלות העניינים ותדרוש את ביטול החיוב.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר