שלום רב, יש לי כמה שאלות בנוגע לחוקיות של פלאפון, בחודש ינואר התקשרתי אליהם וביקשתי שינתקו אותי משירות בשם "שירותי תוכן חיצוניים" שזה בעצם הודעות SMS שמגיעות לפלאפון ומפרסמות דברים שונים ועלות של כל SMS הוא 15 ש"ח !! הם מצדם אמרו שיבטלו אך בפועל דבר זה לא קרה, לאחר חודשיים שמתי לב שאני עדיין משלמת מאות שקלים יותר ממה שסיכמתי איתם והתקשרתי בשנית וביקשתי שוב ינתקו אותי, הדבר שוב לא בוצע, לפני כחודש קיבלתי חשבון על חודש יוני ובו כפול מהמסכום שסיכמתי איתם, התקשרתי ואכן עדיין לא בוטלו שירותי התוכן החיצוניים, התקשרתי אל חברת יוניסייל והם טענו שמעולם לא קיבלו בקשה מפלאפון לנתק אותי, נקלעתי למצב מאוד לא נעים, נופלת בין הכיסאות בין החברות, לאחר שיחות רבות עם פלאפון (בסביבות ה- 7 פעמים שהתקשרתי אליהם בתוך פחות משלושה שבועות) , לא הגעתי איתם לשום הסכמה, הם טוענים מצידם שמעולם לא ביקשתי להתנתק מהשירות הזה, וכאשר ביקשתי שיאזינו לשיחה מינואר נאמר לי שהשיחה לא הוקלטה ! עכשיו, לעיקר, האם ניתן לעשות משהו? הם גנבו ממני המון כסף בחצי שנה האחרונה והחלק הכי מתסכל זה התשובות שקיבלתי מהם "תנסי להוכיח שביקשת לבטל את השירות" האם אפשר להוכיח? ואיך? האם הגיוני שהם לא הקליטו את השיחה? או שזה תרגיל רק כדי לא לפצות אותי? בתודה מראש ושיהיה אחלה של יום.
שלום יער
אכן לא נעים מה שעברת,
הייתי ממליץ לך מהיום להקליט כל שיחה עם נציג שירות ואז לא יהיה צורך ש"טובה " של החברה .
החברות נוהגות כבריונים ולא מאפשרים ללקוח לשמוע את ההקלטות ומפנים אותו להוציא צו מבית משפט .
הייתי ממליץ לך להגיש תביעה קטנה אם כי יקשה עליך להוכיח שלמעשה זו תיהיה מילה שלך מול מילה של פלאפון .
שחר שוורץ, עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם מבחינה חוקית האם חייבים להקליט את כל השיחות שיש להם עם הלקוחות? (במענה הטלפוני) כי פשוט הבנתי מהם שהשיחה כן מוצגת במערכת שלהם אבל לא הוקלטה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר