בקיצור:
בנין בן 30 שנה.התבקשי לפתור בעיית מזגנים בחזית.הקבלן המשפץ הסכים להכניס את הצנרת לקיר תמורת תשלום לא קטן.בתחילה סרבתי היות ויש עוד מזגנים התלויים בחזית רק שיותר קטנים משלי.לאחר מכן שילמתי,כדי לחסות למשפחתי צער
ואי נעימות.המזגנים םורקו מהקיר ע"י אנשי הקבלן-והונחו על הפיגומים.איש המזגנים שלי ניתק את הצנרת ואז כבר אמר שיש נזק לצנרת הסמוכה למזגן,אך הוא כבר ילחים כשיבוא להתקין.בהתקנה התברר שצינור הגז שבתוך הקיר פגוע.2 חוות דעת שהבאתי אישרו זאת.הקבלן טוען שאיש המזגנים פגע בצינור(!) ואני טוענת שאנשיו הכניסו את הצינור לקיר ופגעו וכו..נוסף לכך עוד צנרת מזגן נפגעה בבנין והקבלן פיצה אותם.ועוד צנרת של גז ביתי נפגעה ולקח להם יומיים לתקן.כך שרואים מי בעצם המיומן.האם הקבלן עבר עבירה בכך שבכלל לקח ממני כסף?הרי שיפוץ חיצוני מתייחס לבנין AS IS ולא אמור ליצור כל מיני תביעות כספיות נוספות.האם יש לי קייס לתבוע אותו בתביעות קטנות? תודה לכם מראש-נחמה מזוז
שלום מזוז
אם הקבלן שיפץ את כל הבניין קיימת לו הזכות לקחת תשלום נוסף בעבור "אקסטרות" שלא היו כלולות מראש בהסכם בנכם לבינו. כמו כן ברגע שיש מחלוקת בין 2בעלי מקצוע אכן חוות הדעת שהבאת עשויה לפתור אותה.
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר