שלום!
לפני כחצי שנה ביקשתי לחדש את ביטוח הרכב שלי בביטוח ישיר כשהבנתי שמציעים לי הצעה טובה יותר בחברת AIG ביקשתי מביטוח ישיר לחדש רק ביטוח חובה וצד ג עשיתי בAIG
לאחרונה עשיתי תאונה ולא זכרתי באילו מהחברות עשיתי ביטוח חובה ואיפה צד ג , התקשרתי לביטוח ישיר ושאלתי את הנציגה איזה ביטוח יש לי אצלם והיא אמרה גם חובה וגם ג היה נשמע לי מוזר אך הייתי באמצע תאונה אז חשבתי לבדוק את הדברים אחר כך , בנתיים שלחו לי גרר מביטוח ישיר . התאונה הייתה ביום שישי וביום ראשון כבר עליתי על הטעות- מסתבר שביטוח ישיר חייבו אותי גם על ביטוח צד ג ללא ידיעתי ו או בקשתי!! וכך במשך חצי שנה שילמתי פעמיים על צד ג בשתי החברות. ביקשתי מביטוח ישיר להשיב את כספי והם הבטיחו לחזור אליי תוך עשרה ימי עסקים לאחר שימשמעו את הקלטות השיחה. לאחר 14 יום שלא חזרו אליי חזרתי אליהם בעצמי והם לא ידעו בכלל מהשיחות והבטיחו לטפל בזה היום. כשחזרו אליי סוף סוף הנציג אמר שהם מוכנים לבטל את העיסקה ולהשיב את כספי בתנאי שאשלם קודם על הגרר. הסברתי שלא הייתי מזמינה אצלם גרר אם הנציגה לא הייתה מטעה אותי , מדובר בטעות שלהם. הנציג הוסיף ואמר כי אין לו את השיחה הספציפית בה אני מבקשת לעשות רק ביטוח חובה אלא שיחה שבה אני מציינת שAIG מציעים לי יותר על סכום נמוך יותר - את השיחה הבאה הוא אומר שהוא לא מוצא ולכן אין לו מוקלט שאני לא בחרתי לעשות אצלם את הביטוח- אמרתי לו שגם אין לו שיחה שמציינת שאני מבקשת לחייב אותי על צד ג ומהשיחה המוקלטת שכן יש ניתן להסיק על השיחה הבאה. אני יכולה לתבוע על חיוב מהחשבון ללא בקשתי? על עוגמת נפש וטרטור בטלפון של הנציגים עד שהודיע לי לאחר שעות ארוכות של שיחות והסבר לנציגים שונים שאכן מגיע לי החזר ? ועל זה שהם מתנים את ההחזר של הכסף שלי בתשלום לגרר בשל טעותם? (עלות הגרר 1500 שח ועלות החזר הביטוח 1000 שח)
תודה רבה יפית
שלום יפית
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב העסקה עם החברה צריכה להיות מבוטלת וכפועל יוצא אינך צריכה לשלם את מחיר הגרר שהוזמן עקב הטעייתך בידי הנציגה.
המלצתי הינה כי תודיעי לחברה כי הגרר הגיע מאחר והנציגה אכן הטעתה אותך. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר