הצטרפתי לאורנג׳ לפני שלושה חודשים, כעבור מספר ימים גיליתי שיש לי אפשרות לקבל מחיר יותר טוב מהם, יצרתי עימם קשר ובאמת הנציגה נתנה לי הצעה יוצר טובה.
כששאלתי את הנציגה מה יהיה המחיר הסופי בחשבונית, כמה ירד מהכרטיס אשראי, היא בפירוש אמרה 230.
כשהגיעה החשבונית, סכום החיוב היה גבוה בהרבה, כשהתקשרתי אליהם לשאול מדוע, נאמר לי שהטסת הניוד מתבטלת כאשר עוברים תוכנית, וכששאלתי מדוע פרט זה לא נאמר לי, הנציגה אמרה שאיננה יודעת, ואין מה לעשות, זה המצב וזהו.
כאשר ביקשתי להקשיב להקלטות נאמר לי שהקשיבו להקלטה של השיחה האחרונה בא נאמר לי שיש לי רק 20 שקלים הטבה וזהו, דבר שהוא לא נכון במאת האחוזים, כאשר ביקשתי שוב להאזין להקלטה נאמר לי שזה נעשה אך ורק בבית משפט.
כרגע המצב הוא שאני משלמת כחודש 60 שקלים יותר ממה שאני צריכה, האם יש לי מה לעשות?
תודה גלי
לאחרונה קיבלתי חשבונית שלא תואמת את הנאמר לי, יצרתי קשר עם חברת אורנג׳ שם
שלום גלי
לאור הכתוב נראה כי הוטעת על ידי הנציג ואשר לא טרח להודיע לך כי הטבת הניוד לא מתקיימת בעת מעבר תוכנית. משכך המלצתי הינה כי תפני בכתב אל החברה- פרטי את השתלשלות העניינים ודרשי החזר כספי, במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותיך. המלצתי הינה כי לפני פנייה אל בית המשפט שקלי האם הגשת תביעה כדאית לך מבחינה כלכלית(אגרת בית משפט, הגעה לדיונים וכו')
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר