שלום, חברת גלי הטעתה אותי בסוג הנעליים שרכשתי עבור בתי - ביקשתי נעלי צעד ראשון ונתנו לי לקנות טרום הליכה- שהן לא מחזיקות את הרגל כפי הנדרש לילד שמתחיל את צעדיו.לאחר שלושה חודשים כשהנעל בלתה לגמרי ופניתי לחנות המוכרת סירבה לעזור לי והפנתה אותי לשירות לקוחות, משלא ענו שם ביקשתי לדבר עם מנהל, משסירבה ודרשתי זאת בתוקף היא הזמינה לי משטרה כי סירבתי לצאת מהחנות כשהשוטר הגיע והסברתי שאני דורשת לדבר עם מנהל הוא דרש מהמוכרת לדבר איתו והמנהל הבטיח שיחזור אליי משלא חזר אליי לאחר מספר ימים חזרי לחנות וביקשתי לדבר איתו והוא מסר מידע שיקרי כי בגלי אין בכלל נעלי טרום הליכה (בחנות אחרת של גלי אמרו לי שהנעליים האלה טרום הליכה ואינן אמורות לשמש כנעלי צעד ראשון ולכן התבלו מהר) לא היה לי מה לומר וכשסגרתי את הטלפון ושאלתי את המוכרת אם אילו טרום הליכה ואם מוכרים בגלי אמרה שכן. בסופו של דבר חזרו אליי משירות הלקוחות והציעו לי 30% הנחה על נעליים בשווי 180 שח. מה אתם אומרים- ניתן לתבוע על מקח טעות זה -שקרי המוכרות, המנהל? על כך שבתי הלכה שלושה חודשים עם נעליים שלא מתאימות - שידוע שאצל ילדים רכים יש חשיבות רבה לנעל ולכן גם רכשתי בסכום יקר אצל חברה מוכרת
תודה
שלום יעקב
לא הוסבר כיצד לאחר שלושה חודשים גילית כי הנעל אינה כפי שהוצגה, ככלל, לאור הכתוב ניתן לתבוע בגין הטעיית מוכר אשר יתכן כי פגעה ברגלו של ילדתך. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ משפטי לבירור טענותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר