בתאריך 19/7 הגיע אלינו מכתב בדואר רשום ממך בשם 012 סמייל טלקום בע"מ על סכום של 684 ₪ אשר לטענתם אנו חייבים להם.
למען הסדר הטוב נציין כי פנינו לחברת 012 סמייל טלקום בע"מ לפני כ-3 או 4שנים להתקנת קו טלפון בעקבות מבצע של החברה, לאחר ההתקנה נוכחנו כי קו הטלפון אינו מאפשר ביצוע שיחות ואף משבש את גלישת האינטרנט (המבוצעת ע"י 013) אשר היתה תקינה עד אותו שלב.
פנינו לתמיכה הטלפונית , בעזרת הטלפון הסלולארי וזאת מכיוון שכאשר פנינו בעזרת הטלפון הקווי (עם הקו של 012) הקו לא איפשר לנהל שיחה ובכך נוכחה גם הנציגה הטלפונית אשר ענתה לנו, זמן ההמתנה הארוך עד מענה נציג טלפוני והשיחה הארוכה בה עשה הנציג הטלפוני בירורים נעשתה על חשבוני (וזאת מכיוון שאי אפשר היה לנצל את הקו אשר סופק על ידי חברת 012 סמייל טלקום בע"מ וכאמור נאלצנו לבצע את השיחה בעזרת הטלפון הסלולארי)
כאשר דרשנו שטכנאי יגיע לטפל בבעיה נמסר לנו מהחברה שהם ביצעו את הבדיקות שלהם והבעיה הינה בספק האינטרנט (אשר כאמור עבד היטב לפני המעבר).
לאחר שדרישתנו לקבל טכנאי לא נענתה ומכיוון שקו האינטרנט הכרחי לעבודתו של בעלי, ולא זכינו להשתמש בקו הטלפון אפילו פעם אחת בתקופה זו, דיברנו עם מחלקת הניתוקים של חברת 012 סמייל טלקום בע"מ והודענו על רצוננו להתנתק מההתקשרות ומהשרות אותו לא יכולנו לנצל.
פנינו לחברה אחרת על מנת לקבל את שרות הטלפון, ובאופן לא מפתיע גם האינטרנט חזר לפעול באופן תקין.
כעת עומד כנגדנו איום כי במידה ולא נשלם עד התאריך 13/8 יפעילו כנגדנו הוצאה לפועל ללא משפט
האם ומה ניתן לעשות?
תודה
שלום ליאור
נראה לאור הכתוב כי הצדק עמכם. המלצתי תחילה הינה כי תשלחו מכתב אל משרד עוה"ד שמטפל בעניין, פרטו את השתלשלות העניינים ואת העובדה שסופק לכם מוצר ושירות פגומים. לאור נסיוני, משרד עוה"ד לא יוותר על הסכום גם לנוכח המכתב ויגיש תביעה. במקרה שכזה הגישו התנגדות מנומקת לכתב התביעה(או בר"ל- תלוי בסוג ההליך) בהם תפרטו את השתלשלות הענינים ותטענו את כל נסיבות המקרה הכוללות מוצר פגום ואי מתן שירות אשר היוו הפרת הסכם כפי שפירטת לעיל.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עו"ד נבו למפל תודה רבה על הייעוץ.
הודות לך כנראה חזרו אליי
2 שאלות ברשותך:
1. מכיוון שהנציג שחזר אליי לא ידע לומר לי על מה החוב וגם לא צויין במכתב אשר נשלח מטעם עו"ד של החברה - האם יכולים להוציא לי הוצאה לפועל (כפי שרשמו במכתב שיעשו ללא משפט) על חוב שאיני יודע אפילו על מה ולמה (הדבר היחידי שלכאורה הם יכולים להבנתי זה המודם וגם אותו אני שומר במחסן למרות שעברתי 2 דירות)?
2. במידה וארצה להגיש נגדם תביעה ייצוגית (ראיתי שיש הרבה נפגעי 012 ואם צריך ארחיב גם דרך הפייסבוק) - כמה תובעים במינימום אני צריך לייצג?
שוב המון תודות ואם תרצו פרסום שלכם דרך הפייסבוק שלי - אשמח לפתוח לכם את שעריי.
חשוב לציין שבכל תקלה או בעיה ניתן לפנות למוקד התמיכה, אשר זמין 24/7. ללקוחות הטלפון הקווי שלנו קיים מספר טלפון חינמי לתמיכה הטכנית ושירות הלקוחות.
יחד עם זאת, צר לי לקרוא על חוסר הנוחות שנגרמה, ואשמח לשוחח איתך ולבדוק את הנושא.
תוכל לשלוח את הפרטים ל- talk2us@012.net
גולן
012 סמייל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר