שלום,
אשמח לעזרת הפורום, ב23.6 רכשתי TV פלאזמה.
ראשית עד שהגיע אליי במשלוח לקח לו כ4-5 ימים, בתחילת אוגוסט הטלוויזיה פשוט לא נדלקה, התקשרנו לשירות שתיאמו טכנאי לעוד שבוע, כמובן שבינתיים אנחנו בלי טלוויזיה. הגיע הטכנאי שישר הבין שיש בעיה ואמר שצריך לקחת את הTV לתיקון כמובן שלא הסכמתי כי המכשיר אצלי פחות מחודש, וכביקשנו ממנו אסמכתא כלשהי שהוא רוצה לקחת את המכשיר הוא פשוט גיחך כאילו זה לא מקובל שאקבל על זה אסמכטא. הונחתי מהשירות לקוחות להתקשר ל"ניופאן". התקשרתי ענתה לי בחורה נחמדה מאוד כשהסברתי לה את הבעיה אמרה שתחזור אליי המנהלת. לאחר כמה שעות באמת חזרה אליי בחורה שהציגה עצמה כמנהלת ופשוט היתה מכוונת מטרה ועם תסריט שיחה בלי להקשיב לי בכלל עם שירות של "ככה זה וזה מה שיש"וכמובן שאמרתי לה שלא מקובל עליי ואני דורש מנהל גבוה יותר, לפחות לזה היא ענתה בחיוב. חזרה אליי מנהלת למחרת מטלפון סלולארי!!! כשלא הספקתי לענות השאירה לי הודעה קולית המציגה את עצמה. חייגתי לשירות לקוחות בטענה שהמנהלת התקשרה אליי הורו לי להמתין כדי לקשר אותי אליה, לאחר המתנה קצרה המנהלת (מעיין) מנהלת קשרי הלקוחות של החברה מדברת איתי כאילו בשכיבה וממש בחוסר סובלנות, ניסיתי להסביר לה שגם לי עבר כמנהל מוקד ואני מודע לחשיבות השירות והיום אני בעל חברה שכולה מושתת על שירות והקשבה ללקוח.נתנה לי הרגשה כאילו מבחינתה זה היה סתם עוד צליל המתנה. הסבירה לי שהמכשיר אצלי כחודש וחצי והאופציה היחידה שלי היא רק לתקן למרות שהסברתי לה שעד שהמכשיר הגיע אליי בשליחות שגם לקח זמן ואם נוריד את ת תאריך הפניה שמאז אני בלי טלויזיה בבית שאני ממתין לטכנאי שלהם זה בערך כחודש ואני דורש תמורה לכסף שלי והיא כנגד אומרת לי שתאריך הקנייה הוא 23.6, ציינתי בפניה כי זו אחת הסיבות שביקשתי לדבר איתה ולא במשבון,כדי להכניס קצת שיקול דעת אנושי ולא להסתכל על תאריך הקניה אלא על התאריך שקיבלתי את המוצר ועד לתאריך שנפתחה פניית התיקון היא פשוט לא נתנה אפשרויות וציינה כי זו האפשרות היחידה. בסופו של דבר אני נאלץ לשלוח את מכשיר הטלויזיה שלי לתיקון בגלל חוסר אכפתיות וללא רצוני כלל אלא מחוסר ברירה.
ממש לא צפיתי מחברה גדולה במדברת בסיסמאות גדולות להתנהג כך ללקוח, בגלל חוסר הברירה פשוט אדע להבא לבחור את מוצרי החשמל שלי לא לפי המותג/המחיר שאני רוצה אלא מי נותן השירות בתקופה.
שלום רב,
מבחינת השירות וההקשבה לצרכן, אין לי אלא להסכים איתך.
לצערי, יש לא מעט עסקים אשר לא מבינים כי הצרכן הוא מקור החיים שלהם.
יחד עם זאת, לעניין רכישת הטלויזיה והתיקון, נראה כי הם פועלים כדין. בכלליות, תקנות הגנת הצרכן העוסקות באחריות ושירות לאחר מכירה מחייבות את בית העסק לתקן את המוצר הפגום.
ברור שההרגשה אינה נעימה, הואיל וקנית מוצר חדש ועוד בטרם הספקתי להנות ממנו, הוא כבר נכנס לתיקון.
אני ממליץ לך לפנות בכתב להנהלת הרשת בבקשה להחליף לך את המוצר במוצר חדש. מנסיוני, בית עסק זה פועל בד"כ בהוגנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר