רכשתי NETSTICK (מודם סלולרי) והחזרתי לאחר כחודש עם הבטחה מהנציג שהעסקה תבוטל כשיגיע חודש שלישי אבל בפועל חיובים לא פסקו והוא "סיבן" אותי כל פעם שהגעתי. אח שלי הגיע לחברה ושם דרש להפסקת החיוב אצל נציג אחר ושהמוצר לא אצלי בכלל ובסוף התקשרתי ובשיחת טלפון שלי מוקלטת איתו מובן בבירור כי הNETSTICK היה אצלו והוא השתמש בו והוא מבקש ממני להגיד לחברה שהNETSTICK אצלי ושהוא יעזור לי בהכל אם אגיד ככה, האם יש סיכוי ועילה לתביעה?
דבר נוסף בעסקת שדרוג אצל אותו נציג למכשיר סלולר חדש והחזרת הישן הובטח סכום של 158 כולל לכל העסקה ולא צויין שהזיכוי עבור המכשיר הישן אינו מלא, כמו כן בפניות לחברה נטען שהנציג טעה ואין זיכוי עבור המכשיר מפני שלא נתן חבילת אינטרנט מספיק גדולה ובכלל התשלום גדול הבסיסי בלי קשר לזוכי עבור המכשיר החדש אינו מה שהובטח כלל, מה גם שבמצלמות אבטחה ניתן יהיה לראות שלא הובאו מסמכים לידי וחתמתי אלקטרונית בלי לראות כלום ובלי שיישלח אליי שום מסמך. האם יש סיכוי לתביעה?
תודה
שלום ברוך,
לאור האמור בפניתך , נראה כי יש סיכוי טוב לתביעתך .
מומלץ שתגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר