שלום לכולם
אני גר בבניין עם 20 דירות ,לכול דירה חנייה פרטית במגרש של הבניין ,
לפני חצי שנה ביום רגיל לחלוטין יצאתי ב 6 לעבודה וגיליתי אוטו שחונה ביציאה מהחנייה של הבניין,,
לאחר כמה דקות יצאו עוד שכנים שרצו לצאת לעבודה ולא יכלו בגלל האוטו החוסם,,
האוטו לא מוכר ולא הצלחנו לברר של מיהו..
התחלנו לצעוק את הפרטים של האוטו בתקווה שהבעלים ישמע ויבוא אבל ללא הצלחה.. לבסוף לא היית לי ברירה והייתי צריך לקחת מונית לעבודה כמו כן שאר השכנים..
שכן שלא עבד באותו יום טיפל בעניין ואמר ככה:
הפקח שהזמנו הגיע בשעה 10 בבוקר
הוא בירר פרטים על האוטו ולבסוף השיג מספר של הנהגת שרק אחרי הזמנה אישית יצאה החוצה להזיז את האוטו יש לציין שקיבלה קנס..
השכן לקח את הפרטים של הבחורה מהשוטר..
באותו ערב ישבנו השכנים עם הקבלות על המוניות וחישבנו את הסכום של:
המוניות + שעות עבודה שפיספסנו בגללה יצא בסופו של דבר 3500 שח שכן חלק נסעו במונית עד ירושלים (אנחנו מנתניה) ואפילו רחוק יותר...
שפנינו לבחורה עם הקבלות היא צחקה ואמרה שהיא לא משלמת את זה ...
פנינו אליה כמה פעמים ואפילו הצענו שתשלם בתשלומים אבל היא מתעלמת מין הפנייה
לבסוף אמרנו לה שאם היא לא תשלם נתבע אותה והיא צחקה...
אנחנו רוצים לתבוע אותה כקבוצה ויש כמה שאלות:
האם אפשר להוסיף ריבית כלשהיא על הסכום?
אנחנו שוכרים עו"ד האם אפשר לתבוע גם הוצאות משפט?
האם אנחנו זכאים לפיצוי על כל הפעמים שנסענו עד עליה לתלאביב כדי לבקש את הכסף הזה..
היא מצידה טוענת שהיינו צריכים לקחת אוטובוסים ולא מוניות ספיישל יש לציין שהסיבה לקחנו מוניות היא כי איחרנו ולא היית ברירה...
שלום רון
בהחלט מקומם.
הנהגת פעלה שלא כדין בכך שהעמידה את הרכב באופן שיחסום רכבים נוספים ולא השאירה כל פרטים מזהים. הינכם אכן יכולים להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגדה, אם אני מבין נכון, ביכולתכם לבקש ריבית עבור הזמן שיחלוף עד להגשת התביעה.ככלל, הינכם מייצגים את עצמכם בדיונים בבית המשפט לתביעות קטנות, אולם ביכולתכם אכן להעזר בעו"ד. בנוסף, נראה כי ביכולתכם לדרוש את הסכומים שנאלצתם לשלם עבור הנסיעה אל הנהגת.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר