בסוף ינואר השנה התקשרתי לחברת אורנג' בה אני מנויה על מנת לשנות תכנית.
נמצאה תוכנית שהשביעה את רצוני, כאשר הנציג חזר ואמר באופן מפורש שהסכום המוצע (180 ש"ח) כולל את כל הדקות והאסמסים בהם אני משתשמשת לפי התיעוד שקיים אצלו. כמו כן, הובטח לי כי התכנית החדשה תחל באופן מיידי ושהיא ללא שום התחייבות.
באפריל, שמתי לב שהתכנית עדיין לא מומשה והחשבונית עדיין מציגה את התכנית הישנה.
פניתי לאורנג', הסברתי את המצב. נאמר לי כי יזכו אותי בגין החודשים בהם לא העבירו אותי לתכנית החדשה וכי התכנית שהובטחה לי תחל מיד.
כמו כן ביקשתי שישלחו לי במייל את החוזה אליו העבירו אותי.
מאז ועד היום מדי חודש מופיעים בחשבוניות שלי חיובים על שירותים שלא ביקשתי, החוזה מעולם לא נשלח אליי. אמנם קיבלתי זיכוי מסויים עבור חבילות תוכן עליהן חוייבתי לשווא, או איזה gps עליו חוייבתי לשווא.
כך או כך מעולם(אף לא חודש אחד) לא זכיתי לשלם את ה 180 ש"ח האלו, תמיד נוסף עוד משהו לחשבונית - לרוב משהו שלא ביקשתי לא רציתי ולא יידעו אותי לגביו (רק דקות שיחה שחורגות הן אמנם באחריותי, אך הנציג הראשון שכנע אותי לקחת את התכנית תוך הבטחה שהיא כוללת את מקסימום הדקות בהן אני משתמשת. לא שיניתי את הרגלי השימוש שלי מאז)
אני במרדף קבוע אחרי חיובים לא הגיוניים, זיכויים שמגיעים לי והבטחות עקרות מנציגי שירות חביבים אך סתומים.
היום התקשרתי שוב לברר חריגות בחשבונית שלי ולבקש שוב את החוזה עליו אני חתומה.
גיליתי, לתדהמתי, שהתכנית שכרגע מופעלת עבורי היא כזו שמעולם לא שמעתי עליה.
ביקשתי מלל של תיעוד השיחות ביני לבין השירות אך נאמר לי שזה בלתי אפשרי.
האם יש מה לעשות בעניין?
שלום מיה,
אכן חברות הסלולאר והאינטרנט לא מאפשרות ללקוח לראות /ואו לשמוע את השיחות עם הנציגים, ולטענתם יעשו זאת רק בהליך משפטי.
חבל שחברות הסלולאר לא מבינות את הלקוח ושיכול להיות שגם הם ו/או נציגים מטעמם עושים טעויות ומבטיחים הבטחות ללא כיסוי .
עליך לכתוב מכתב למחלקת השירות של חברת אורנ'ג, ובמידה לא יעזור יש לשקול הגשת תביעה קטנה כנגד החברה .
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר