בחודש יולי רכשתי רכב מסוג סקודה פביה במסגרת מבצע. במבצע נמכר הרכב ברמת אבזור "ספורט" במחיר של 85 א ש"ח. בסוכנות הרכב נאמר לי כי המבצע הינו עד סוף החודש (כך פורסם גם בעתונות ועל גבי פוסטרים בסוכנות)וזהו מבצע טוב מאוד שלא יחזור-שלמעשה אני מקבלת את אבזור ה"ספורט" ללא עלות. והנה החודש הודיע סקודה כי היא מוכרת את אותו הרכב, ברמת אבזור רגילה (ההבדל הוא בעיקר גג לבן וחלון שמש ) ב69 א ש"ח-הפרש של 16 א ש"ח. מנכ"ל המותג התראיין בעתונות ואמר שזהו מבצע שסקודה עובדת עליו כבר 4 חודשים...פניתי לחברה ואמרתי לנציג השרות כי אני מרגישה מרומה: רכשתי אטוט ב"מבצע" ולא יתכן ששבועיים לאחר הרכישה יוצא מבצע זול יותר ב20% .נציג החברה חזר אלי עם הנימוק כי לא מדובר באותו רכב-והאבזור שונה: אני טוענת שזה אותו רכב והאבזור שווה אולי 3-4 א ש"ח-והוזלה כזו 16 א ש"ח 20% מערך הרכב מייד לאחר שווק הרכב במבצע -יש בה משום הטעייה ברורה מה עוד שבראיון נאמר כי עובדים על המבצע 4 חודשים. מה אני יכולה לעשות? תודה
שלום חנה,
אכן לא נשמע סיפור נעים ,
הייתי ממליץ לך ראשית לבדוק שאכן מדובר באותו רכב "אחד לאחד" מאחר ומספיק שוני קטן כדי שהחברה תתנער ותטען שלא מדובר באותו רכב אלא בדגמים שונים.
כמו כן הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב להנהלת החברה ולספר את אשר את מרגישה ושאת מצפה לקבל פיצויי בשווי ההפרש,
ובמידה ולא תזכי לקבל פיצוי זה תשקלי הגשת תביעה כנגד החברה.
רצוי שאת המכתב יכתוב עו"ד .
יש בהחלט מקום , בהנחה ומה שאת כותבת אכן מדויק , לשקול תביעה כנגד חברת סקודה.
מקווה שלפחות את נהנת מהרכב.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר