שלום רב,
מזה כחצי שנה אני נאבקת טלפונית עם חברת אורנג'. סוכם טלפונית על תעריף X המאפשר החזר מלא על המכשיר(אייפון).
ביום הקנייה/השדרוג, הנציגה הקלידה בטעות החזר בגין המכשיר ללא מע"מ (כאילו אצטרך לשלם על המכשיר את עלות המע"מ) טעות זו וטעויות נוספות מצד נציגי השירות בטלפון הובילו לכך שלפחות 3 פעמים בכל חודש התקשרתי ודרשתי את הזיכויים (ב-30 התקשרויות עד כה). לאחר דרישות, הזיכויים התקבלו עד לנק' זמן זו, אולם משום שההתקשרויות הללו לא השאירו אותי רגועה והבנתי שכנראה שגם בחשבונית הבאה לא אקבל את הזיכוי, החלטתי לרשום מכתב לחברה. לאחר מספר ימים חזרו אלי מפניות הציבור ובמקום להרגיע אותי, הכעיסו אותי עוד יותר. הגברת שהתקשרה(לאחר בדיקה לטענתה) הגיעה למסקנה ש"החזר לא מלא על המכשיר- זו איננה טעות, אלא כך זה אמור להיות כי אישרתי את הדבר ביום הרכישה". אבל נאמר לי בכל מקום אפשרי, הן במוקד הטלפוני(קודם לרכישה) והן ביום הרכישה כי הסכום X בגין החבילה, מאפשר קבלת החזר מלא. היא סירבה להאזין לשיחות המוקלטות וגם טענה כי מה שהוקלד על-ידי הנציגים טרם הרכישה אינו מעיד על החזר מלא. השאלה היא האם לאחר שאצליח לשכנע את מנהלה (שצפוי לחזור אלי) (שאכן מגיע לי החזר מלא) האם אוכל להגיע תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בגין עוגמת הנפש שנגרמה לי (כ-8 שעות שיחה במהלך תקופה זו וכו') משום שאת הזיכוי כבר כמעט קיבלתי ויש סיכוי שהזיכויים יסתדרו כי כבר חצי שנה של טעויות מאחורינו.
*יש מספר שיחות מוקלטות, שהובטח לי בהם זיכוי כספי אך לא ניתן בפועל ולכן נאלצתי להתקשר שוב ושוב.
תודה רבה!
שלוטם אולגה
ככלל לא הייתי ממליץ להגיש תביעה על עוגמת נפש בלבד, לא בהכרח יצא משתלם לאור האגרה ומשך זמן התביעה. המלצתי הינה כי תפני אל החברה בכתב, פרטי את השתלשלות העניינים ודרשי פיצוי כלשהו על עוגמת הנפש.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר