קיבלתי מאבי במתנה תנור עם כיריים לפני כחצי שנה. לפני שאבי שלח בהובלה את התנור הוא בדק שהכל עובד (כיריים גז ותנור). אצלי בבית לא חיברתי את הגז והשתמשתי רק בתנור.
מכרתי אותו לפני שבוע ביד2, וסיפרתי לבחור שמכרתי לו, את הסיפור הנ"ל.
אתמול הוא התקשר ואמר שהתנור לא עובד והוא רוצה את הכסף חזרה ומאיים בתביעה. מה עושים?
שלום רבקה,
הדרך הטובה היא לפני שהקונה קונה להחתים אותו על מסמך שבו כתוב שהוא בדק את המוצר ומצא אותו מתאים לשימושו ולא תיהיה לו כל טענה כנגד תקינות המוצר.
כמו כן חשוב מי ביצע את ההובלה, האם המוביל היה מטעמך או מטעמו .
אם אכן את חוששת ו/או ידעת שהתנור לא עובד, אזי נהגת בחוסר תום לב, ולכן כדאי לנסות להגיע להסדר עם הקונה.
אם את בטוחה שכשהמוצר יצא מביתך הכל עבד , אזי , הניחי לאיומי הקונה וחכי לראות אם אכן יממש את איומיו ויגיש תביעה .
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
