סיפור האירועים בקצרה:
בתאריך 10.6.2010 ביקשתי להתנתק, עקב קנס הוחלט שישאירו אותי שנה בחבילה של 20 ש"ח לחודש, ולאחר מכן יעודכן ניתוק אוטומטי בתאריך 10.6.2011
ציטוט:
פתרון: עדכון חבילת אינטרנט חדשה:אינטרנט במהירות 1.5 מגה במחיר 20 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה - על שם המשתמש XXXX- בנוסף,בסיון החבילה עודכן ניתוק אוטומטי בתאריך 10.06.2011
כאשר שמתי לב שמחייבים אותי בתאריכים נוספים (פעם אחת ב 28.6.2011 ופעם נוספת ב 23.07.2011)
התקשרתי וביקשתי זיכוי + ניתוק,
אמרו שיעבירו אותי למנהלת שתעשה את זה תוך 24 שעות.
היא התקשרה אחרי שלושה ימים, 45 דקות בילבלה לי את המוח, ואז בסוף השיחה אמרה שתעביר למנהל אחר שינתק אותי.
אני כבר ארבעה שבועות מחכה לאותו מנהל.
בנוסף ביום שני 22.06.2011 שלחתי פקס לבקשת ניתוק שמפרט את כל השתלשלות הדברים וכמובן בקשה לניתוק מיידי עם החזר של הכספים שנגבו, קיבלתי SMS שהפקס שלי התקבל.
לא חזרו אלי מאז, וגם היום חייבו אותי 30 ש"ח נוספים.
אני אינני מעוניין יותר לנסות ולהתקשר, אני עשיתי כל מה שדורש החוק ממני - כעת אני מעוניין לתבוע. מישהו יכול להסביר את ההליך ? אני רוצה את הזמן שבזבזתי על השיחות איתם, אני רוצה עוגמת נפש, ואני רוצה את כספי בחזרה ושיפסיקו להטריד אותי.
אשמח לכל עזרה בנושא.
תודה
שלום אורן
הצדק בהחלט איתך.
האפשרות הריאלית העומדת בפניך הינה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. במידה והינך חושב כי קיימת כדאיות כלכלית בהגשת תביעה (אגרה, דיונים וכו') אזי תכין תביעה אשר תכלול השתלשלות עניינים מסודרת וכרונולוגית וכן אסמכתאות לאותן נסיבות. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר