רכשתי נעליים ב-380 ש"ח ביום חמישי, ע"י המוכרים נאמר לי כי החנות עוברת קומה ביום ראשון. הלכתי אל החנות בים שבת (יום לפני המעבר) בשביל להחליף את הנעליים לזוג אחר. בניגוד למידע שנמסר לי לגבי המעבר, החנות החליטה להקדים את המועד וביום שבת מצאתי את החנות במבנה החדש כשרק חלק מהמוצרים נמצאים בה. המוכר אמר לי לשוב ביום ראשון. ביום ראשון עדיין המוצרים בחנות היו חלקיים. וכשחזרתי ביום שני (היום) ראיתי שהמוצרים החסרים נמצאים בארגזים. המנהל בכבודו ובעצמו היה האדם שדיברתי איתו (מבלי לדעת שהוא המנהל) אמרתי לו שאני מעוניינת להליף את הנעל שרכשתי בנעלים של adidas שנמצאות בארגזים ותשובתו היתה שאי אפשר ושאצטרך לבוא ביום אחר. שאלתי אותו אם נראה לו הגיוני שאני אבוא שוב בפעם החמישית בשבילל אותו זוג נעליים, תשובתו היתה שכן. כשאמרתי לו שאני מעוניינת בכסף בחזרה תשובתו היתה שאני אוכל לקבל זיכוי או ללכת לסניף אחר של החברה ושהוא לא מעוניין לדבר איתי. ביקשתי את המנהל ואז התוודאתי שהוא המנהל בכבודו ובעצמו. ביקשתי את המס' של השרות לקוחות וכל שהיה לו לתת זה מס' פקס בלבד. יצאתי מהחנות בהרגשה רגעה, פגועה וכועסת. כשחבר שלי שהיה נוכח לכל המהלכים היה איתי, הוא שב אל החנות במטרה להקליט את המנהל והודיע כי הוא מקליט המנהל לא הסכים לדבר אמר לו לצאת מהחנות והזמין לו אבטחה, בנוסף ייצר קשר עם המעסיק של החבר שלי בכוונה לגרום לו לפיטורין על אף שחבר שלי הגיע איתי כלקוח ולא כעובד עם ייצוג של חנות/ בזמן משמרת.
מאיך שאני רואה את הדברים, על החברה להחזיר לי את מלוא סכום העסקה משום שנתנו לי מידע כוזב, לגבי מעבר החנות, הטריחו אותי 4 פעמים, סרבו לתת לי שרות, גירשו אותי מהחנות וניסו לפגוע במקום עבודתו של חברי.
האם אוכל להשיב את כספי חזרה? והאם יש עילה לתביעה ובאילו סעיפים?
לילך לילה טוב,
מדבריך עולה שנפגעת וניכר שהדברים יצאו קצת משליטה.
לא ממש הבנתי את ההקשר של החבר שלך, העבודה שלו והאיום בפיטורים......
בכל אופן, בואי נירגע וננסה להבין מה ניתן לעשות במצב שנוצר.
אני מבינה שעסקינן ברשת. אני ממליצה להעלות על הכתב את השתלשלות האירועים לרבות תחושת הזלזול ועוגמת הנפש שהינך חשה. את המכתב יש לשלוח בדואר רשום הן לשירות לקוחות והן למנהל הסניף הספציפי. במכתב תדרשי החזר מלוא סכום הקניה וכן פיצוי בגין עוגמת הנפש.
במידה ודרישתך לא תענה, ניתן לשקול הגשת תביעה קטנה בגין עוגמת נפש אם כי ייתכן שעד שתגבשי כתב תביעה החנות תשוב לפעול כסדרה וניתן יהיה לקבל זיכוי או החזר כספי.
אינך מפרטת את הסיבה שבגינה הינך מבקשת להחליף את הנעלים כך שאני מתקשה לגבש ראש נזק נוסף למעט עוגמת הנפש והטרטור.
לעניין החבר לא ממש הבנתי מה קרה שם וכיצד המנהל יכול לגרום לפיטוריו.
נסי למקד את הנזק שנגרם ואת רצונך ואשמח לתת לך הכוונה בהתאם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר