התקשרה אלי נציגה של בזק והודיעה לי שמגיעה לי הטבה לשדרג לתשתית של 10 מגה.
לא הצלחתי להבין מהנציגה במה השדרוג כרוך, נראה שהיתה לא מובנת בכוונה, העיקר למכור.
הבהרתי לה שאיני מעוניינת בכל שינוי.
כמה דקות לאחר השיחה התקשרתי לבזק כדי לוודא שלא נעשה שום שינוי, כי כבר נתקלתי בנציגי שרות שעושים מה שבא להם כדי להשיג בונוסים.
התברר ששודרגתי ללא הסכמתי בתוספת חודשית של 10 ש"ח, בקשתי מייד לבטל, ואכן ביטלו לי.
הסיפור הנ"ל קרה לפני חודשיים, ואתמול גיליתי שאני מחוייבת לבזק עד 6.7.12 במקום עד ה10.10.11. התקשרתי לברר מה פשר החיוב והובהר לי שזה בגלל השידרוג וביטולו. בנוסף ראיתי בחשבונית שחוייבתי על 10 מגה יום אחד 2.87 ש"ח.
אפילו אם הייתי מסכימה לשדרוג ומבטלת אחרי יום למשל, יכולים להכניס אותי לתקופת התחייבות בכלל? זה לא אחרי 14 יום?
שלום רב,
בעיית "הנציג הנלהב" הינה בעיה אשר, לצערי, חולשת על שטחים נרחבים ולא מעט חברות לוקות בה.
מכיוון ולא ביקשת את השדרוג, ופעלת על מנת לתקן את הטעות של הנציג, החברה צריכה לזכות אותך בסכום החיוב ולהחזיר את תקופת ההתחייבות למקור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר