שלום.יש לי "רומן" של יותר משבוע עם חברת יס על תקלה בטלויזיה.הזמנתי 4 פעמים טכנאי ובכל הפעמים הללו הוא לא הגיע ללא שום הודעה מוקדמת והיום הוא הגיע (קריאה חמישית) ואמר שצריך להזמין קבלן ומדובר על עבודה יותר מורכבת שאיננו יכול לעשות.ביקשתי היום לעשות ניתוק.החברה אמרה שתזכה אותי ב1200 ש"ח(600*2 ימים ) של טכנאי ללא הגעה ע"פ החוק כי בשתי הפעמים הקודמות מבחינתם לא תפסו אותי בטלפון ו/או הדביקו על הדלת פתק(שקר גס!!!!) ועוד כ200ש" כל מיני זיכויים על המתנה לטכנאי וחוסר שביעות רצון .לאחר שהודעתי על ניתוק החברה אמרה שתחייב אותי בגין דמי היציאה על סך 670 ש"ח ,למרות כל מה שעברתי ..שלא לדבר על עשרות שיחות שלי ליס על חשבוני....האם יש לי כאן עילה לתבוע אותם ?אם כן ,איך עושים זאת ולאן עליי לפנות והאם התהליך הוא ארוך ועולה לי כסף ?תודה רבה מראש וסליחה על ההודעה הארוכה:)
שלום אילנה,
עליך להגיש תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות , בהנחה ולא הגשת בשנה האחרונה יותר מ 5 תביעות,
מומלץ שעו"ד יכתוב את התביעה .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר