שלום רב, שמי זוהר בעלי אביחי קנה מחשב כמעט ב 5000 ש"ח ללא אישורי . סיכמנו יחד על כך שאנחנו מחזירים את המחשב אך הוסבר לנו שבחנות שקנינו את המחשב למרות שלא עבר 14 ימים בוצע הפעלה ראשונית למחשב ולכן אין באפשרותינו להחזירו ! הבנתי שלפי חוק הגנת הצרכן לא משנה עם בוצע הפעלה ראשונית למחשב הוא בוצע שימוש יש באפשרותינו להחזיר אותו
יש לנו עדין את הקופסה הכול הכול חדש רק הוא השתמש בו יומים בלבד !
הוא ממש חדש בדיוק איך שיקבלנו אותו פשוט בוצע הפעלה ראשונית ושימוש בסיסי במחשב ! אני רוצה לדעת האם יש באפשרותי להחזיר את המחשב גם לאחר שבוצעה ההפעלה הראשונית ושימוש בסיסי בלבד לצורך לדעת האם המחשב מתאים לנו הבנתי שלפי חוק הגנת הצרכן יש באפשרותינו להחזירו אך בית העסק עושה לנו בעיות לכן אני ממתינה לתשובה מכם כפי המפורט בחוק ובזכיות שיש באפשרותינו . יש לנו את הקבלה הכול הכול קופסא הכול !
שלם זוהר,
החוק החדש להחזרת מוצרים קובע שמוצר חשמלאי שחובר לחשמל לא ניתן להחזירו.
הייתי ממליץ לנסות להסביר בחנות את אשר כתבת כאן ובדרכי נועם, להסביר שאין באפשרותכם הכלכלית לעמוד בהוצאה שכזו, ולהציע סכום כפיצויי, ושינסו למכור את המחשב כיד שניה ואתם תספגו את ההפרש.
כמו כן רצוי ומומלץ שתישבי עם בעלך את "נוהל" קבלת ההחלטות בבית , ומי אומר את המילה האחרונה : "כן אשתי" :).
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר