לפני כיומיים רכשתי מכשיר טלפון מדגם גלקסי 2 של סמסונג. טרם רכישת המכשיר התקשרתי לשרות הלקוחות של סלקום ושאלתי האם ניתן להכניס את המכשיר למסגרת האחריות והביטוח של סלקום. נציגת השירות בדקה וענתה לי בחיוב וכי יש להצטייד בחשבונית הקניה ולהציגה .בבואי לתחנת השירות נאמר לי שלא עושים ביטוח לטל' מדגם זה. במקרה זה הקלטתי את השיחה עם מוקד השירות שבה צויין דגם הטל' שנרכש ואת תשובתם החיובית. , הטלפון נרכש נעשה בו שימוש והוא אינו ניתן להחזרה. סלקום מוכרת מכשירים מסוג זה ונותנת להם שירות.האם על סלקום לבטח את המכשיר ואם לא מה עלי לעשות?
שלום דוד
ללא קשר לשאלה האם החברה צריכה לבטח את המכשיר או לא, העובדה שנציג הטעה אותך במעמד ההתקשרות כאשר טען כי ניתן לבטח מאפשרת לך אם אתה מעוניין בכך לבטל את ההסכם בין הצדדים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ההתקשרות שלי היא במסגרת עיסקית, דרך חברה לא ניתן ולא כדאי לבטלה בשל התעריפים המיוחדים.
שלום דוד
לאור הנתונים שהצגת, על החברה להעניק אפשרות ביטוח לגבי מכשירים באשר אליהם נותנת החברה שירות
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר