שלום לך שחר שוורץ.
אני סימונה רוצה לשתף אותך בבעיה שניקלעתי אליה.
אימי ניפטרה ליפני מספר ימים,ביום הלוויה ניגש בחור צעיר לאבי וניצל את צערו ותמימותו,האדון אמר שהוא קבלן מצבות ושצריך לעשות את זה כמה שיותר מהר,אבי הוא בן אדם תמים וחסר יכולת הבנה במיוחד כאשר הוא הרגע הניח את אישתו למנוחתה,אבי הוציא לאדון את כל הסכום במזומן באותו רגע בלי להסס פעמיים כי במצבים כאלה אתה רוצה את הכי טוב לאדם,הקבלן צייר לו ציור לא ברור על דף שכך תיראה המצבה ואמר עוד כמה דברים שלא הדגיש זאת בטופס החתמה של אבי,כאשר זימנו אותו לביתנו כמובן שאחרי שעשיתי קצת סקר מחירים ועולויות וחומרים הבנתי שנפלנו לתוך מלכודת של עוד ממזרים שעושים את כספם על יגון האחרים,מאחר ששילמנו במזומן רצינו לבקש לבטל את העיסקה,הוא כמובן השיב שאין באפשרותו כי הזמין כבר חומרים והכל כמעט מוכן,תשובה צפויה במיוחד כשכל כספו בכיסו אך בהחלט לא הגיוני יום אחרי שכבר הכל כמעט מוכן הוא כמובן השיב שזה לא יכול ליקרות אני אמרתי לו שיש מקומות שעושים את אותו המצבות ובחומרים הרבה יותר טובים במחיר המבוקש,ידוע לי כי את כל כפסי לא אוכל לקבל וגם לא רוצה כי יודעת שיש עלות בביטול עיסקה ולכן רוצה לדעת מהן זכויותי לגבי עניין זה והאם אפשר ליפתוח בהליכים לקבלת החזר כספי.
תודה מראש,
סימונה לברוב.
שלום סימונה
אכן לא נעים, כמו כן אני משתתף בצער המשפחה על מות אימך,
עליך לכתוב מכתב, רצוי מעו"ד , למנהל החברה, ובו דרישה להחזרת הכסף.
במידה ולא יעזור עליך להגיש תביעה משפטית בבית משפט לתביעות קטנות .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר