שלום רב,
היכן ניתן למצוא את נוסח החוק או תאריך כניסת תוקפו של החוק שמתייחס לביטול קנסות יציאה בשירות כבלים ואינטרנט ?
עד כמה שהבנתי ללקוחות חדשים , כבר החל מחודש 8/11 החוק נכנס לתוקפו , אבל מה לגבי לקוחות ותיקים שיש להם הסכם עם התחייבות.
אני לקוח של בזק בינלאומי בהסכם בנדל עם תשתית של הוט, הוט לצערי הרב טירטרו אותי במשך שבועיים עם הזמנת טכנאי להעברת דירה, שכל פעם לטענתם הוא היה והשאיר פתק על הדלת או שהוא הקדים או שלא מצא את הכתובת. אני ביקשתי מהם לנתק את התשתית עבור הבנדל הנ"ל ונשארתי מחוייב כלפי בזק בינלאומי עבור העיסקה של הבנדל שבעצם נעשתה מולם.
בזק בינ"ל מצידם אומרים שמכיוון שאין לי תשתית אם אני רוצה לבטל את הבנדל עלי לשלם קנס של 89.9 כפול 6 חודשים שנותרו לי.
שאלתי בעצם היתה האם זה נכון שהחל מחודש 11/11 יחול החוק של הקטנת הקנסות עבור לקוחות שהם "ותיקים" ויש להם הסכם עם התחייבות.
כי אם זה נכון אזי יהיה עלי להמתין עוד חודשיים ואז לבטל את העיסקה על מנת לשלם קנס מופחת.
אשמח לקבל את תשובתכם בנושא וגם רפרנס לחוק עצמו ולתאריכי כניסתו לתוקף.
תודה
סול
בהתאם להחלטת משרד התקשורת, חוק ביטול קנסות יכנס לתוקף ללקוחות קיימים במהלך חודש נובמבר.
צר לי לשמוע על בעיית השירות מול חברת הוט,
אך חשוב לי לציין כי במידה ואת נמצאת בהתחייבות, הביטול יהיה כרוך בתשלום על פי החוזה.
מירית בזק בינלאומי
ידוע לי שאשלם קנס יציאה, להוט ולבזק בגלל עצם עסקת הבנדל, אבל נכון להיום שיש לי ספק של בנדל ללא תשתית קיימת ומכיוון שגם בזק לא סיפקו לי שירות טוב עבור תשתית , נוצר מצב שבו יש לי רק ספק שמחייב אותי בתשלום קנס בגלל שברצוני לוותר על הבנדל דרכו .
ולכן אני אמתין עד לנובמבר ואז אתנתק וכך גם קנס היציאה שלי יקטן. לשלם אני אאלץ ואני מודע לכך, מטרתי היא פשוט להקטין לעצמי את הנזק. זה הכל.
תדה על תשובתיכם.
כיוון שבישראל ישנן שתי חברות המספקות תשתית (הוט או בזק), עליך להתחבר לאחת מהן, על מנת לגלוש באינטרנט.
במידה ואתה לא מעוניין להמשיך את ההתקשרות דרך חברת הוט,
אשמח לבדוק האם ישנה אפשרות להתחבר אל חברת בזק כספק תשתית.
במידה ואתה מעוניין לבדוק את הנושא מול נציג שירות, אנא שלח את הפרטים הבאים במייל online@bezeqint.net
שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.
מירית בזק בינלאומי
שלום סול,
ראי תשובת נציגת בזק, רק חשוב לציין שהחוק כבר נכנס לתוקף
שלושה חודשים אחרי 2010 טסוגואב 23( ע"שתה לולאב ג"
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר